2777
2789
عنوان

از چه سنی بچه ها با دوست برن بیرون؟

459 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها بنظرتون بچه ها از چه سنی اجازه دارن با دوستشون برن بیرون؟شما باشید از چه سنی مجوز میدید؟

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

۱۴

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم هیچوقت نمیزارم 😂

کلا مامان سختگیری میشم

از این مامانا ک خودشون همه غلطی کردن اما نمیزاره بچش از جاش تکون بخوره😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

13/14اینا بستگی به فهمیم و معتمد بودن بچه داره 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
من باشم هیچوقت نمیزارم 😂 کلا مامان سختگیری میشم از این مامانا ک خودشون همه غلطی کردن اما نمیزاره ...

🤣🤣🤣🤣من مامانم روی دوستام زوم کرده😐میگه ۳ سال دیگه میزارم الان زوده

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

18 برا دختر

۱۵ برا پسر

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

چقدر بیرون مثلا مهمونی یا خونه همدیگه؟

یا بیرون خیاباون؟

یا کافه؟سینما؟

کافه و کتابخونه و اینا به نظرم بذار سنش مهم نیست

ولی مهمونی خونه دیگران باید بشناسیشون دیگه

نظارت کن با بچت رفیق باش

با والدین دوستاش آشنا شو کاملا 

دوستان برام دعا کنید
نمیدونم.تاحالا بهش فک نکردم.دبیرستان شاید خوب باشه.مثلا 17 یا 18

مامان منم گیر داده میگه بزار ۱۸ سال بشی

🤣🤣🤣🤣من مامانم روی دوستام زوم کرده😐میگه ۳ سال دیگه میزارم الان زوده

چند سالتونه

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

من ۲۰ سالمه و هنوز رفت و امد زیاد ندارم

مگ اینکه چیزی بخام بخرم جایی بخام برم تنها باشم بزنگم دوستم بیاد بریم

انتخاب خودمه با این ک ازادی دارم اصلنم ناراضی نیستم ب نظرم هرچقدر سمت این چیزا نری راحت تر و سالم تری