بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکاری میکردم بهش ثابت شه دوسش دارم آخر میگفت تو منو نمیخوای
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
خیلی نفهم بود فوق العاده شکاک همش میگفت تو منو نمیخوای دوسم نداری
جدا شدم
عقد نبودم
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
میشه رفتارای دیگشم بگی ک چطور بود ببینم اینم مثل اونه نکنه ب خاطر شکاکیه
به همه چی شک داشت
همش میگفت کجایی خونه ای عکس بده
میگفت نرو بیرون آرایش نکن
یه ثانیه نباید دیر جواب پیامشو میدادم تهمت میزد و هزار تا کار دیگه
من نامزدمو خیلی دوس داشتم اونم واقعا دوسم داشت ولی با کاراش از چشمم افتاد