2777
2789

من هرررکاری میکنم بعدش میگه بهم بگو چیشد از من خوشت نیومد دیگ

هرچی میگم هرچی قسم میخورم هیچی باور نمیکنه 

هنوز عقدیم

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد من دقیقا اینجوری بود 

هرکاری میکردم بهش ثابت شه دوسش دارم آخر میگفت تو منو نمیخوای 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
خب اخرش چیشد توروخدا دیگ خسته شدم

خیلی نفهم بود فوق العاده شکاک همش میگفت تو منو نمیخوای دوسم نداری

جدا شدم 

عقد نبودم

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
خیلی نفهم بود فوق العاده شکاک همش میگفت تو منو نمیخوای دوسم نداری جدا شدم  عقد نبودم

میشه رفتارای دیگشم بگی ک چطور بود ببینم اینم مثل اونه نکنه ب خاطر شکاکیه

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

میشه رفتارای دیگشم بگی ک چطور بود ببینم اینم مثل اونه نکنه ب خاطر شکاکیه

به همه چی شک داشت 

همش میگفت کجایی خونه ای عکس بده 

میگفت نرو بیرون آرایش نکن 

یه ثانیه نباید دیر جواب پیامشو میدادم تهمت میزد و هزار تا کار دیگه

من طرفم دوسم داره ولی من عمیقا نه

من نامزدمو خیلی دوس داشتم اونم واقعا دوسم داشت ولی با کاراش از چشمم افتاد