باهاش حرف میزنم جواب نمیده اون ورو نگاه میکنه.یه هفته به اجبار پیشش هستیم دایم دارم کار میکنم محبت میکنم .بعد نصف روز مثل خودش ساکت شدم.میگه تو چرا یهو عوض میشی.ثبات نداری
۱.دعا کن بیشتر زبونم باز نشه که خیلی بد میشه ۲.میگی ن مثل همیشم با خنده تمسخرانه میگی مرسی ...
لطف بزرگی در حقم کردی .عالی بود جملاتت.هرچی از خدا میخوای بهت بده.من خیلی مودب و اروم هستم با سه تا بچه و شوهر گیر کردم پیش این مردم ازار.بخدا تازه براش ولناین و روز مادری و طلا خریدیم از محبت و احترامم کم نزاشتم ولی ذاتش خرابه.همه بچه هاشم میدونن و معترفن.اینها رو گفتم بدونی قصد ازارش رو ندارم فقط دیگه توانن تمام شده
به جهنم.خلایق هرچه لایق😕😕😕 فکرتو بخاطرش مشغول نکن.نمی ارزه😒😒
تو نمیدونی چکار میکنه عزیزم.باور کن شبها با مسکن میخوابم.سه تا بچه هام افسردگی گرفتن فقط ساعت شماری میکنم تموم بشه.به حق همین ماه با زبون و اخلاقش محشدر بشه که میدونم فردای قیامت نمیتونه جواب من و بچه هامو بده
لطف بزرگی در حقم کردی .عالی بود جملاتت.هرچی از خدا میخوای بهت بده.من خیلی مودب و اروم هستم با سه تا ...
برا مادرشوهر ولنتاین🤦♀️🤦♀️
به شوهرتون بفرمایین چرا باید محبت کنم زخم زبون بشنوم؟ روح و روانمو از سر راه اوردم. یه مدت تو به من محبت کن من به تو بدی جواب بدم ببین چه حالی میشی. دووم میاری؟ بگو مجبور نیستم تحمل کنم. کاری نمیکنم حرفاشم از این گوش میشنوم از اون در میکنم. گاری نکنم توقع هم ندارم اعصابم راحته حداقل.