2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش حرف میزنم جواب نمیده اون ورو نگاه میکنه.یه هفته به اجبار پیشش هستیم دایم دارم کار میکنم محبت میکنم .بعد نصف روز مثل خودش ساکت شدم.میگه تو چرا یهو عوض میشی.ثبات نداری

باهاش حرف میزنم جواب نمیده اون ورو نگاه میکنه.یه هفته به اجبار پیشش هستیم دایم دارم کار میکنم محبت م ...

به جهنم.خلایق هرچه لایق😕😕😕

فکرتو بخاطرش مشغول نکن.نمی ارزه😒😒

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

۱.دعا کن بیشتر زبونم باز نشه که خیلی بد میشه

۲.میگی ن مثل همیشم با خنده تمسخرانه  میگی مرسی از توجتون به من... مرسی از دقتتون

۳.وقتی شما زبون بگیری و احازه بدی منم صحبت میکنم

۴.حوصله هر کسیو ندارم که بخوام باهاش صحبت کنم

خدایا شکرت
۱.دعا کن بیشتر زبونم باز نشه که خیلی بد میشه ۲.میگی ن مثل همیشم با خنده تمسخرانه  میگی مرسی ...

لطف بزرگی در حقم کردی .عالی بود جملاتت.هرچی از خدا میخوای بهت بده.من خیلی مودب و اروم هستم با سه تا بچه و شوهر گیر کردم پیش این مردم ازار.بخدا تازه براش ولناین و روز مادری و طلا خریدیم از محبت و احترامم کم نزاشتم ولی ذاتش خرابه.همه بچه هاشم میدونن و معترفن.اینها رو گفتم بدونی قصد ازارش رو ندارم فقط دیگه توانن تمام شده

به جهنم.خلایق هرچه لایق😕😕😕 فکرتو بخاطرش مشغول نکن.نمی ارزه😒😒

تو نمیدونی چکار میکنه عزیزم.باور کن شبها با مسکن میخوابم.سه تا بچه هام افسردگی گرفتن فقط ساعت شماری میکنم تموم بشه.به حق همین ماه با زبون و اخلاقش محشدر بشه که میدونم فردای قیامت نمیتونه جواب من و بچه هامو بده

تو نمیدونی چکار میکنه عزیزم.باور کن شبها با مسکن میخوابم.سه تا بچه هام افسردگی گرفتن فقط ساعت شماری ...

خدا بزرگه گلم...عزیزم از قدیم گفتن تو نکوب در مرا     خدا میکوبد در تو را

چوب خدا صدا نداره.الهی مشکلاتت حل بشه خواهری🌷🌷

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
لطف بزرگی در حقم کردی .عالی بود جملاتت.هرچی از خدا میخوای بهت بده.من خیلی مودب و اروم هستم با سه تا ...

برا مادرشوهر ولنتاین🤦‍♀️🤦‍♀️

به شوهرتون بفرمایین چرا باید محبت کنم زخم زبون بشنوم؟ روح و روانمو از سر راه اوردم. یه مدت تو به من محبت کن من به تو بدی جواب بدم ببین چه حالی میشی. دووم میاری؟ بگو مجبور نیستم تحمل کنم. کاری نمیکنم حرفاشم از این گوش میشنوم از اون در میکنم‌. گاری نکنم توقع هم ندارم اعصابم راحته حداقل. 

آینده حتما" زیباست.🥰