2777
2789
عه به من ان تی گفت پسره تو آنومالی دختر بود پسرمو گفت پسره پسر بودیکم خطا داره

دختر خطا داره.اما بگه پسره واقعا پسره

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیگن تا ک دوباره بری پول بدی

من ۱۲هفته بود گف پسره.هی میخندید‌گفتمش. چیشده دکتر گف ماشالله چ بزرگه هم دکمه تناسلیش  

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
خوب گفت پسره دختر بود سونو گرافی شم یکی از بهترین هاست 

من اطرافیانم هروق بشون گفتن پسره سونو ان تی پسر شد.تنش سالم باشه خاهرم.

من پرسیدم گف اصلن معلوم نیس🙄

یا دستگاهاشون خوب نبود یا خودش بلدنبود.منو خاهرم سونو پرند نزدیک تهران رفتیم هردو رو‌گف پسر.درستم گف.منشی گف تا حالا نشده تشخیص اشتباه بده