2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون یه مرد برای چی باید دوتا تلگرام نصب کنه ?

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 26 پست
خیلی بیشتر حتی 

یعنی تو یه تلگرام میشه چندتا شماره وارد کرد ? 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت و نابود کنه این مردارو که اینطوری روح و روان مارو داغون کردن 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
امشششششب به امید خدا    

نمیخوام حس بدی بهت بدم ولی اینبار با زبون نرم خرش کن بخوابه با خیال راحت گوشیشو چک کنی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
منم دو تا دارم کار خاصی هم نمیکنم

خب چه استفاده ای داره برات ? 

یعنی تو یه تلگرام میشه چندتا شماره وارد کرد ? 

اینو دیگه نمیدونم 

فقط یه نفرو دیدم با یه تلگرام8تا اکانت داشت بخدا 

دیگه چنتا خط و تلکرام داره رو نمیدونم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

نمیخوام حس بدی بهت بدم ولی اینبار با زبون نرم خرش کن بخوابه با خیال راحت گوشیشو چک کنی 

همیشه گوشیش دستمه.  نه قفل داره نه چیزی.  بخاطر اینکه همکار زن داره و با اداره های زیادی سروکار داره بهش گفتم هروقت که بخوام گوشیتو چک میکنم و میگردم.  تا حالا مشکلی نداشتیم ، منم چیزی ندیدم تا بحال.  ولی همیشه ترس خیانت تو وجودمه. 

فقط تازگیا وارد بورس خارجی شده.  ممجنه بخاطر اون و گروههایی که داخلشونه باشه ? 

همیشه گوشیش دستمه.  نه قفل داره نه چیزی.  بخاطر اینکه همکار زن داره و با اداره های زیادی س ...

نمیدونم ولی یه جیز بگم به خیانت اصلا فکر نکن چون تاپیک خیانت میبینی که همینشم به خودت حس بدی میده سعی کن به اینجورچیزها فک‌نکن خدایی نکرده ضمیرناخوداگاه میان وجودت نذار بیان

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
نمیدونم ولی یه جیز بگم به خیانت اصلا فکر نکن چون تاپیک خیانت میبینی که همینشم به خودت حس بدی میده سع ...

سعی میکنم.  ولی از بس میخونم رخنه کرده تو وجودم.  شوهرمم خسته کردم با این رفتارا و کارام 

سعی میکنم.  ولی از بس میخونم رخنه کرده تو وجودم.  شوهرمم خسته کردم با این رفتارا و کارام&n ...

منکه خودم اصلا تاپیک خیانت و کات نمیرم چون میدونم روم تاثیر بری میذاره و بهش فکر کنم اصلا نگاهشون نمیکنم به ضمیر ناخودآگاه اعتقاد داشته باش