2777
2789
عنوان

کیا از نقاشی در آمد دارن؟

159 بازدید | 14 پست

سلام از چ سبکی و چجوری؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من از سبکش اطلاع ندارم ولی درآمدش خیلی خوبه  اوایل زیاد درآمد نداشت ولی رفته رفته بهتر ش ...

خداروشکرسفرش چهره قبول میکنن یا تالوهای فانتزی یاطرحاش چجورین

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خداروشکرسفرش چهره قبول میکنن یا تالوهای فانتزی یاطرحاش چجورین

از چهره فقط چهره خانواده رو میکشه و بهشون هدیه میده 

ولی بیشتر تو طبیعت و دریا و کلا جاهای قشنگ نقاشی میکنه

و اینم بگم که خالم نقاشیش عالیه

یکی از آشناهای من 

سبک نقاشی رئالیسم معمولا روی سقف عمارت های بزرگ کار انجام می ده

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
از چهره فقط چهره خانواده رو میکشه و بهشون هدیه میده  ولی بیشتر تو طبیعت و دریا و کلا جاهای قشن ...

چ خوب موفق باشه

نوه خاله من كار با آبرنگ (چهره. تابلوي روي ديوار يا روي ميز. منظره. طرح‌هاي فانتزي. مارك بوك.و هر چ ...

ایشونم درآمد خوبی دارن؟

الان کار آینه پر درآمد شده  چسبوندن تکه های آینه رو کار

اره اینستا دیدم

یکی از آشناهای من  سبک نقاشی رئالیسم معمولا روی سقف عمارت های بزرگ کار انجام می ده

چ جالب نشنیده بودم

اوايل نه. چون شناخته شده نبود اما الان خوبه و راضيه. پيج هم داره البته فالوئراي زيادي نداره. شايد د ...

خداروشکر

موفق باشه همیشه