2777
2789
عنوان

نظر بدید من مقصرم یا شوهر

386 بازدید | 23 پست

من تازگی مدیر یه سایت فروشگاهی شدم که یه قسمتش مدریتش با منه به سیمکارت هم داره که باید جواب بدم کسی زنگ بزنه شوهرم یکم شکاکه چون خیلی تهدیدش کردم میترسه بروز بده و سعی میکنه خیلی گیر نده نهایت تلاشش میکنه 

برا کارایی که به من ربط هم نداره از مشکلات سایت گاهی به من زنگ میزنن بیشتر آقا هستن کارمم تو خونه اس بیرون نمیرم بعد شوهرم یه سره میگه بدم میادا یه سره بهت زنگ میزنن جوابشون رو نده منم خیلی بهم بر خورد و یه شلیته بازی شدیدی درآوردم که تو شروع کردی گیر بدی من طلاق میخوام 

واقعا زورم میاد کارم تو خونه اس حالا ۴ نفر زنگ میزنن شماره بخشای مختلف سایت میگیرن همچین چیزی چرا باید گیر بده خودش شغلش مدیرفروش بازاریابی ایناس در روز با صدجور دختر سروکار داره چرا باید به یه تلفن من گیر بده نمیفهمم

خوب کردی. اگه شکاکه جلوشو بگیر. و مستقلدباش .نزار جلوتو بگیره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم خیلی معذرت خواهی کرد و گفت ببخشید تو منظورم بد فهمیدی میگم اذیت میشی زیاد زنگ میزنن ولی واقعا شکاک و بد دله چند وقت پیش یه استند برا اتاق دخترم سفارش دادم وقتی برا نصبش اومدن نذاشت بیام بیرون از اتاق ببینم چطور نصب میکنه کاملا خرابش کرد یارو یعنی حرص میخورم فقط از رفتارش حس میکنم بهم اعتماد نداره اصلا اعتماد به نفس برام نذاشته 

تو حق داری ناراحت بشی اما روش گفتنت درست نیست  نمیشه هرروز دعوا کنید باید در آرامش به اطمینان ...

باور کن چند بار گفت هیچی نگفتم میگفتم زنگ میزنن دیگه چیکار کنم امروز عصبانی شد و گفت

واقعا اخلاق خیلی بدیه خدا به هیچکس نده هرچی بهت محبت کنن بی فایدس

انشالله خدا شوهرت رو به راه راست هدایت کنه عزیزم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
همینارو آروم بهش بفهمون بگو مگه تو با همه ی زن و دخترایی ک باهات تماس میگیرن آشناییت داری یا قصد بدی ...

دیگه خیلی عصبی شدم واقعا گفتم حتما تو زنگ بهت میزنن کاری با منظوری باهاشون حرف میزنی که الان برا من بدت میاد من تو خونه نشستم پس این همه زن شاغل در روز با صدتا مرد سروکار دارن چی این چه طرز فکریه آخه

مقصر شمایی چون باید درست قانعش میکردی و با عشقو محبت میگفتی عزیزم اینا همکارن من به جز تو چشمم کسی د ...

اصلا بلد نیستم چون جلو دخترم داد زد خیلی دیگه بهم ریختم زورم میاد آخه ته خونه نشستم کار میکنم گیرم بده بهم