2777
2789
عنوان

پدر شوهر و مادر شوهر بد و تهمت زن😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 57 پست
خب برو خونه مامانت کجا بهتر از خونه مامان بابات

من ادم حسابشون میکردم میگفتم نگن عروسشونو اذیت میکنن نمیره خونشون اخه شهرستان این جور کارا زود حرفش در میاد ولی امروز دیگ قیدشونو زدم ابروشونو میبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاوطر ایم حرفا ،همسرتون هم باید یک مدت با خانوادش سرسنگین باشه ...شهرستان هم میرید ،بالاخره خونه ...

اره اتفاقا شوهرم طرف منه و از حرفا و رفتارای پدر و مادش متنفره فک نکنم دیگ بره خونشون اخه شوهرم به شدت کینه ای هس

اره شوهرمم گفته دیگ نه من نه زنم نمییایم اونجا  اونام پر رو پرو گفتتن نه خودت بیا ولی زنت و بب ...

افرین درستش هم همینه ..حالا ک همسرتون اینطوری گفته ،شما دیگه هیچ صحبتی از خانوادش نکن و حتی بحث و اینا ...در کنارش شنونده باش،فقط وقتایی ک میبینی شل شده و میخوااد ارتباطش رو با خانواده شکل بده ،اگر صحبت انداخت بگو من انتظار نداشتم ایمطوری برخورد کنن باهام و ...دوباره. ب حالت قبل ب میگرده ‌

اتفاقا شوهرش هم باید یک مدت سرسنگین باشه ..‌اگر زوج های ایرانی متوجه بشن ،بی احترامی به همسرشون ،یعن ...

حالا شوهر ه سرسنگین بشه اخرش چی میشه نمیشه ک قید پدرومادرش رو بزنه

وقتی سرسنگین بشه و مثلا پدر شوهرش اینا بگن خوب بیا زنت هم بیار ..باز هم اسی رو ازار بدن چ فایده

اونا کلا دلشون نمیخواد اسی بره خونشون

بهتره اسی هم کلا نره تا خودش هم راحت بشه 

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
دیگ حالم ازشون به هم میخوره بیشتر ۵۰ سالشونه دارن حسودیمو میکنن من پولامو جمع کردم ی دستبند و انگشتر ...

استارتر ،فقط به فکر پیشرفت زندگیتون باشید ،طلای خوب،ماشین خوب،زندگی خوب ،خونه بهتر ،وسایل زندگی شیک ...این حرکت ها ،بهترین جوابه در رابطه با خانواده همسرت ..

حالا شوهر ه سرسنگین بشه اخرش چی میشه نمیشه ک قید پدرومادرش رو بزنه وقتی سرسنگین بشه و مثلا پدر شوهر ...

اره نمیرم 

ب مامانم بگم اینا رو پاهامو میشکونه اگ بازم اونجا برم مامانم سر قضیه عزت نفس خیلی حساسه

اره نمیرم  ب مامانم بگم اینا رو پاهامو میشکونه اگ بازم اونجا برم مامانم سر قضیه عزت نفس خیلی ح ...

نرو

ملت از خداشونه با خانواده شوهر قطع رابطه کنن😁

دیگه اینا ک خیلی اوضاعشون خرابه 

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
استارتر ،فقط به فکر پیشرفت زندگیتون باشید ،طلای خوب،ماشین خوب،زندگی خوب ،خونه بهتر ،وسایل زندگی شیک ...

عزیزم من تازه تبریز خونه خریدم ماشینم دارم طلا هم خریدم جهیزیه امم طوریه ک تو هفت نسلسون همچین جهیزیه ای نیس شغل شوهرمم خدا روشکر خوبه

اونا دارن ب من حسودی میکنن اخه نه خودشون نه دختر شون به همچین رفاهی نرسیدن 

خواهرشوهرم چند ساله داره زور میزنه ی خونه بخره نمیتونه الان تو ی خونه ۴۰ متری با جهیزیه اشغالی ک بهش دادن زندگی میکنه 

اونا دارن میترکن ک زندگی من خوبه ولی خودشون و دخترشون بد

تازه خواهر شوهر کوچیکمم ۱۵ سالشه ی خاستگارم نداشته تا الان(تو شهرستان ما دخترا از ۱۳ سالگی خاستگار دارن و ۱۵ اوج خاستگاری اومدنشونه)بخاطر همون با من لج هستن

حالا شوهر ه سرسنگین بشه اخرش چی میشه نمیشه ک قید پدرومادرش رو بزنه وقتی سرسنگین بشه و مثلا پدر شوهر ...

یک مدت سرسنگین باشه ،پدر مادر از بچه نمیشن ،در این ماجرا یاد میگیرن ،پسرشون رو در کنار خانمش بخوان ،نه اینکه پسر و بخووان ،عروس رو نه،،حالا از کجا یاد میگیرن ،از رفتار های پسرشون..وقتی میبینن پسر به خانمش احترام میگذاره ،حتی اگر از عروس خوششون نیاد ،به ختطر پسر هم شده احترام میگذارند ،البته در کنترش عروس هم نباید سواستفاده گری کنه...چون مشابه این مدل رفتار برام پیش اومده ،خانوااده همسرم یک حوری بودند ک همسرم رو میخواستن ولی کن رو نه ..همسرم هم اتمام حجت کرد ،گفت هر کسی خانمم رو برنحونه (البته رنحشش اونا وحتناک بودا ،سر چیزای الکی نبود !میخوایتن ادم رو کوچیک کنند)منم از دست میده ،هر کسی احترام بگذاره ،از حمایت منم بهره مند میشه ...خلاصه این شد که خانوادش الان احترام میگذارند ،عر چند میدونم دوستم ندارند ..منم اوایل دوستشون داشتم و احترام میکذاشتم ،الان فقط احترام میگذارم ،دوستشون ندارم...

عزیزم من تازه تبریز خونه خریدم ماشینم دارم طلا هم خریدم جهیزیه امم طوریه ک تو هفت نسلسون همچین جهیزی ...

برا همین زورشون میگره از سر ناچاری و حسادت خونمون دعوا میندازن و منو درد خطاب میکنن

البته خدا جای حق نشسته تابستون پدر شوهرمو تو ی دزدی نامحسوس  گرفتن۰🤣ابروش رف

چند سال پیشم ی چک دزدیده بوده ک گویا تو نقد کردنش میگیرنش🤣🤣

عزیزم من تازه تبریز خونه خریدم ماشینم دارم طلا هم خریدم جهیزیه امم طوریه ک تو هفت نسلسون همچین جهیزی ...

همین دیگه .‌راهش چیه ،همین ک‌خودت میگی ،نادیده بگیری ..و رفت امدت رو‌کم کنی ..نرو ،ولی به همسذت هم نکو که نره ،بگذار خودش تصمیم بگیره .