2777
2789
عنوان

پدر شوهر و مادر شوهر بد و تهمت زن😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 57 پست
اسی چه ریلکسی ولشون کن قطع رابطه کن بابا

اره دیگه میخوام قطع رابطه کنم ارزش ندونستن من کلی براشون احترام قائل بودم ولی دیگ ب طرف چپمم حسابشون نمیکنم

شهرستانم برم میرم خونه مامانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخر هم میگن وظیفه اته هر چی نکنی با ارزش تری 

اره من ک هیچ کاری نمیکنم

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
نرو خیلی مهمه شوهرت هم اگه غیرت داشته باشه خودش نمیبرتت یعنی چی که میخورن میگم دزدی

اره شوهرمم گفته دیگ نه من نه زنم نمییایم اونجا 

اونام پر رو پرو گفتتن نه خودت بیا ولی زنت و ببر خونه باباش 

شوهرمم گف منو زنم الان ی نفریم اون نیاد منم نمیام

من که عقدم شوهرم میاد کارهای خونه مارو هم میکنه دلم میسوزه براش تمیزه طاقت نمیاره میگم نکن از ارزش م ...

🤣🤣🤣

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

😐😐😐😐😐

من اگر یه روزی شاخ در اوردم تقصیر نی نی سایت هست

نرو خونشون 

اون دو روز رو برو خونه پدرت 

شوهر ت هم بره پیش مادرش 

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏

به خاوطر ایم حرفا ،همسرتون هم باید یک مدت با خانوادش سرسنگین باشه ...شهرستان هم میرید ،بالاخره خونه مادرتون هست دیگه ،اونجا باشید ،همسرتون هم یک مدت نه زنگ بزنه نه تماس .یعنی چی به همسر ادم بگن دستش کجه ،پس فردا شماا مادر بچه های همسسرت میشی ؟این دیگه چه مدلیه ...

دیگ حالم ازشون به هم میخوره بیشتر ۵۰ سالشونه دارن حسودیمو میکنن من پولامو جمع کردم ی دستبند و انگشتر خریدم بعد سر قضیه ای شوهرم گفت پول ندارم اون گفت زنت طلا داره بفرش اونم گف خو زن باید طلا داشته باشه دیگه پدر شوهرم گف پس چرا خواهر نداره زن تو چشم سیاهه 😶😑😑😑

😐😐😐😐😐 من اگر یه روزی شاخ در اوردم تقصیر نی نی سایت هست نرو خونشون  اون دو روز رو برو خو ...

اتفاقا شوهرش هم باید یک مدت سرسنگین باشه ..‌اگر زوج های ایرانی متوجه بشن ،بی احترامی به همسرشون ،یعنی بی احترامی به خودشون و بچه هاشون و در کل زندگی مشترکشون ،خیلی مشکلات کمرنگ تر میشد ،چون واکنش مناسب میدادن..