2777
2789
عنوان

بیاین بگین چ حرفیه رو دلتون مونده ب کسی ک باید می گفتین و نگفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم جلوش واینمیسه میشناسمش فقط دعاکن شوهرم داداشم قبول کنه ببرمش پیش خودم

خدانکنه قبول کنه اینجوری اوضاعش خیلی خوب میشه

ولی داداشت بهتر میتونه جلوش وایسته چن سالشه 

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂

از چندتا از دوستایی که قبلن داشتم یعنی فکر میکردم که دوستمن

بپرسم چرا رابطمون یهویی بهم خورد؟ چرا یهو گذاشتن رفتن و اصلا دیگه محل ندادن؟

چرا بعدش پشت سرم حرف زدن؟ چیکارشون کرده بودم مگه؟

تا دو روز قبلش خوب بودیم یهو چی شد

البته همون بهتر که دیگه باهاشون دوست نیستم خیلی دو رو بودن ولی راستش بهش که فک میکنم ناراحت میشم

از چندتا از دوستایی که قبلن داشتم یعنی فکر میکردم که دوستمن بپرسم چرا رابطمون یهویی بهم خورد؟ چرا ی ...

ی جایی خوندنم ک‌نوشته بود اگ ی سریا حذف میشن ناراحت نشین خدا ی سری حرفایی رو شنیده ک شمانشنیدین

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂
۱۱ بچس زبون نداره بابام یه داد بزنه داداشم لال میشه

الهی خیلی‌ بچه هست

قشنگ حسی رو ک داری میفهمم خداکنه همسرت راضی بشه

به زبون که گفته نگران نباش اگه داداشت اذیت بشه میبریم پیش خودمون خداکنه اگه اذیت شد پای حرفش وایسه&n ...

ان شالله ک وایمیسته

نمیشه بره کمپ؟

چرا تو ترکه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲