2777
2789

داداشم پارسال زنش فوت کرد سرطان داشت دوتا دختر ۱۰و ۹ ساله داره روز زن عقد کرد حالا زنش از شنبه قهر کرده رفته بی دلیل تا دوشنبه هم جواب داداشم نمیداد دوشنبه شب مادرش زنگ زده خواهرم که خدا ابروت ببره که داداش مریضت به ما انداختی خواهرم گفته چشه گوشیو داده به دخترش گفته داداشتون شیرین عقله.داداشم بیچاره دلش خیلی شکست.داداشم خیلی مظلومه مرد خانواده دوستیه انقدر اهل خانواده و زندگیه کم زن و بچه نمیزاره براش همه کار کرد حالا دیشب زنگ زده بیاد توافقی طلاقم بده

خدایا شکرت❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر بزار طلاقش بده حالا یه مدت مجرد باشه داداشت تا بچه هاش از اب و گل دربیان خدا خیلی رحمش اومده به اون دوتا بچه طفل معصوم اگه این زنه بیاد زن برادرت بشه پدر اون دوتا بچه رو درمیاره شما و مادرتونم دق میده ببین کی بهت گفتم

بهتر بزار طلاقش بده حالا یه مدت مجرد باشه داداشت تا بچه هاش از اب و گل دربیان خدا خیلی رحمش اومده به ...

مادرم فوت کرده .من شب قبل این قضیه پای دیگ سمنو براشون نماز خوندم خوشبخت بشن

خدایا شکرت❤❤
خب چرا گفته شیرین عقل؟ شاید داداشت زیادی ساده س یا یکاری کرده دیگه که زنده اینجوری گفته

میگه چرا خودش نمیره لباس خواب و خریدای عروسی بکنه چرا شماها دنبالش میرید این شیرین میزنه میترسید تنهاش بزارید

خدایا شکرت❤❤