الان میگم تو دلم غوغاست سر درگمم سرگردونم دلم پاره دلم آشوبه بیایین برام دعا کنین الهی دست به خاک بزنی طلا بشه محتاج دعاتم گدای دعاتم یادم کن منو پیش خدا صدا بزن اسمم فائزه سر نمازت منو یاد داشته باش نزارین اعتقادمو به دعا از دست بدم لطفا شما رو به حق حضرت زهرا دعام کنید الهی هزار برابر به خودتون برگرده اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙