2777
2789

اهان ..همه هم ماشالله شعار دادین درستش اره اینه ولی الان  ارزش به سمت پول  قیافه رفته متاسفانه  چرا هرچی دختر نگاه میکنم بجا این چیزا که گفتینرفته سروصورت و هیکلشو تزریق میکنه پس ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت از بیخ غلطه باید بگی چی باعث میشه یه آدم با ارزش باشه که 

استقلال فکری و مالی ، تواضع به اندازه و اینکه سعی کن همیشه خوب و عاقلانه رفتار کنه نشون دهنده ی با ارزش بودن و مورد احترام بودن اون آدم .

من به هیچ وجه حیا و ابرو و حجاب را قبول ندارم . حجاب داشتن یه چیز اختیاری که اسیبی به کسی نمیرسونه ولی ادم بدی بودن باعث اسیب دیدن دیگران میشه 

چطوری عاقل باشم؟

شما برای من از شخصیتت بگو 

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
من به عنوان یه پسر میگم دختری که خشک باشه رو بیشتر جذب میکنه دلیلشم نمیدونم

وااا یعنی چی آخه این عقیده

آدم نمیدونه اهمیت بده به طرف مقابلش خوشش میاد یا نه خشک رفتار کنه😑😂

🦥
حیا آبرو داشتن مهربان و پاک و با حجاب بودن و با دین و ایمان بودن بقیش کشک

اول اینکه راجب حجاب اصلا نظرتو قبول ندارم چون اون یه چیز کاملا اختیاری هستش .

دوم اینکه منظور از پاک بودن چیه ؟ 

این چیزایی که نوشتی هیچ ربطی به با ارزش بودن یک انسان نداره .

البته نظرت کاملا محترم ولی بد نیست گاهی از اون غاری که سقراط و افلاطون ازش حرف می زنند بیرون بیایم