2777
2789
عنوان

روانیه یا چی!؟😐😑😕

188 بازدید | 22 پست

روز ولن با سردی جواب پیمم میداد چن روز آن نبود وقتیم شد بهش پیم دادم تبریک بگم خودش که یادش نبود منم دلخور شدم چیزی بهش نگفتم بعد گفت شارژ گوشیم کمه برم فعلا (آخه بیشتر اوقات همینو میگه) 5 دیقه از چتمون نمیگذره میگه شارژ ندارم اخه مرد مومن تو واسه همه چی شارژ گوشیت 100 درصده واس من 5؟😏 خودش که ازم خبر نمیگیره بگزریم... بهش گفتم آره دیگه به ما که میرسی شارژت کمه گفت میخای اسکرین بفرستم؟ گفتم نه نمیخاد عادیه برو... گفت اصلا خوب شد که تموم شد شارژم😕

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تامامش کن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

نمیخوادت تموم😐❤

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

روانی رو رد کرده تو چرا با یه روانی دوستی؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
تامامش کن

هارلی کویین😍😮😂❤

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

اینا رو دوران دوستی باید طلاق بگیری ازشون 🤣

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
ازدواج بود ولی دیگه بیخیالش شدم 😐😕

🤣🤣

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
روانی رو رد کرده تو چرا با یه روانی دوستی؟

ببخشیدا خودمم نمیدونم😂😂ولی از اون موقع تا الان بهش پیم ندادم اونم نداده😐😏

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

یه مدت ازش فاصله بگیر ..بزار اون سمتت بیاد ..بدیه ما خانما همینه که دوس داریم همش کنارش باشیم 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩