2777
2789
عنوان

لرزش بدن

248 بازدید | 9 پست

سلام 

من هفته ۹ بارداری هستم. با تهوع شدید. مشکلم اینه حتی آب هم حالم رو بهم میزنه و سریع میارم بالا. مجبورم همش آبمیوه یا شربت خاکشیر و.. دم نوش به. بخورم اونم خیلی کم. کلا بدنم کم آب شده و یبوست شدید دارم 

وقتی که مایعات میخورم بدنم میلزره از داخل کسی میدونه دلیلش چیه؟خیلی میترسم😔

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هرشب شیر بخور یبوستتو خیلییی کم میکنه

زیتون بخور 

اجیل سعی کن بخوری که بدنت جون بگیره 

گوشت گوسفندی هر روز سیخ بزن بخور بدنت تقویت شه

ماست برا ویار عالیه

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
خب فشارت مي افته قندت مي افته  دچارلرزش ميشي

اتفاقا خودم حس میکنم دیابت بارداری هم بگیرم چون همش آب با قند یا عسل یا شربت دارم میخورم 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
اتفاقا خودم حس میکنم دیابت بارداری هم بگیرم چون همش آب با قند یا عسل یا شربت دارم میخورم 

ناشتا شیر سرد بخور برا یبوست.و سیرابی بخور میگن دیگه حالت تهوت خوب میشه

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊

ولی در کل لرزت بخاطر کم خوریته قرصهای ضد تهوع ک دکتر داده حتما بخور گوشت تو شیشه بزار آبش بخور  کشک خشک همیشه تو دهنت باشه

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊