2777
2789
عنوان

نظر برای درمان ضعف اعصاب

4374 بازدید | 19 پست

دوستان کسی هست ضعف اعصاب داشته باشه؟ من شش سال داشتم روانپزشک متخصص نتونست کاری بکنه الان دوماهه پیش یه دکتر سنتی تو شهر خودم رفتم خوبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چه خوب چیا بهتون گفته

داروی گیاهی اطریفل افتیمونی و اسطوخودوسی صبح و ظهر وشب مصرف ارده شیره سه قاشق غذاخوری سه بار درهفته شربت نیک فراطب هرهشت ساعت یک قاشق غذاخوری کاهش مصرف سردی ها مثل ماست پرتقال پنیر دوغ بادمجان قارچ میوه های کال و ترش و برنج مصرف گرمی ها مالجبین افتیمونی یک قاشق صبح کپسول جینکو 1عدد صبح و شربت سینا هر هشت ساعت یک قاشق غذاخوری با آب پیاده روی تند یکساعت روزانه کتاب ازحال بد به حال نیک مترجم قرچه داغی این دوتا آخری رو درست رعایت نکردم برای پریودم کپسول مفتاح و عرق رازیانه داد منظم ترشده دفعه ی بعدش معجون شفا و کپسول جینکو و شربت سینارا داد چون خواب آلودگی زیاد هم داشتم

یه تاپیک هست برای درمان افسردگی نمی دونم ربطی به موضوع شما داره یا نه لینکشو براتون میذارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
بهتره نماز بخوانی

من خودم خیلی مومن ام هرکار می کردم خوب نمی‌شدم بی حوصله بودم خوابم می‌گرفت الکی و سردیم میشد احساس ضعف اعصاب داشتم با اینکه دین و اخلاقم عوض نشده بود قبلا اینجوری نبودم من حالا دوباره خداراشکر دارم برمیگردم به قبل گفتم رسالت رو از سلامتی دوباره ای که خدا بهم داده انجام بدم همان طور که بقیه انجام میدن شاید کس دیگه ای هم نیاز داشت و براش موثر بود

یه تاپیک هست برای درمان افسردگی نمی دونم ربطی به موضوع شما داره یا نه لینکشو براتون میذارم https:/ ...

اینم دیده بودم متاسفانه برا من اثر نداشت خیلی زجر کشیدم چه روزای بدی بود هیچی بهتر سلامتی و دلخوشی نیست😔

روزه بگیر

روزه هم باشه میگیرم ثواب داره برا مشکلات دیگه اینکه خدا را شکر دارم دیگه کامل خوب میشم قبلا دیگه آخرای کار هیچ کار نمیتونستم بکنم درست همش باید میخوابیدم مثل مرده ها بودم و... همه چی یادم میرفت با اینکه حافظم عالی بود حالا دوباره برگشته  بازم بیمارش ه بودم تاحالا اما هیچ وقت اینجوری نبود دیگه درسمم افت کرد و... 

اینم دیده بودم متاسفانه برا من اثر نداشت خیلی زجر کشیدم چه روزای بدی بود هیچی بهتر سلامتی و دلخوشی ن ...

امیدوارم روز به روز بهتر بشین 

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن