2789

هزینه ازمایش بارداری چقدر هست؟

همون بتا؟

بابیمه چقدر؟

بدون بیمه چقدر؟

باید بدم دکتر زنان بنویسه یا دکتر عمومیم میشه؟

ب دکتر زنان بگم ازمایش بارداری بنویس مینویسه

من سر بچه اولم ۲۷ تومن بود ازمایش ازادش

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤

هر ازمايشگاه خب ي قيمتي داره

برو ازمايشگاه لارم نيست دكتر بنويسه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عزیزم درباره قیمتها با آزمایشگاه تماس بگیر آزمایش بارداری رو هم دکتر زنان مینویسه کارش همینه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر ازمايشگاه خب ي قيمتي داره برو ازمايشگاه لارم نيست دكتر بنويسه

اونطوری آزاد حساب میشه هزینه اش با دفترچه قطعا کمتره عزیزم 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
اونطوری آزاد حساب میشه هزینه اش با دفترچه قطعا کمتره عزیزم 

ازمايشگاه ها معمولا نامه ميدن ك بعدا بگيره از بيمه...

توو دفترچه نمينويسن

حالا بازم بستگي داره كجا بره

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

هر ازمايشگاه خب ي قيمتي داره برو ازمايشگاه لارم نيست دكتر بنويسه

اخه نمیدونم حاملم یا ن نمیخوام هزینشم زیاد بیوفته چون یواشکی میخوام برم

اخه نمیدونم حاملم یا ن نمیخوام هزینشم زیاد بیوفته چون یواشکی میخوام برم

هزينش زياد نميشه خيلي 

عزیزم درباره قیمتها با آزمایشگاه تماس بگیر آزمایش بارداری رو هم دکتر زنان مینویسه کارش همینه

اها مرسی 💜🌷⚘

من چند شب پیش رفتم فکر کنم بیست‌و خورده ای شد با بیمه بدون بیمه نمیدونم دکتر عمومی هم مینویسه نیاز ن ...

اع واقعا؟؟؟؟ مرررررسی خیلی سپاسگزارم💜

اها مرسی 💜🌷⚘

خواهش میکنم💖💖💖💖💖