2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شماعمل کردین پیش دکتر باقری من ۳ ابان نوبت دارم  بنظرت خوبه شما راضی هستی

یچیز بگم بچه ها از بس دیدم هرکی میبینی عمل بیتنی کرده فک میکردم ارزونه اینقد گرونه چجوری هرمیو میبینی عمل کرد6

عملش دردو سوزش نداره؟ چجوریه

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
من ۳ابان نوبت عمل دارم بنظرت خوب دکتریه افشین باقری ؟

3 ابان😶😶😶😶😶😶😶

چخبره 5ماه ویگ یعنی دکتره هر روز عمل بینی داره؟ حالش از هرچی سوراخ بینیه به هم نخورده هنوز😂😂😂😂😂

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
یچیز بگم بچه ها از بس دیدم هرکی میبینی عمل بیتنی کرده فک میکردم ارزونه اینقد گرونه چجوری هرمیو میبین ...

واسه من ۲۵ تومن😥😥😥🤐🤐🤐🤐

۵ماه دیگه وقتشه

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
واسه من ۲۵ تومن😥😥😥🤐🤐🤐🤐 ۵ماه دیگه وقتشه

شنیدی از اطراف ک دردو سوزش نداره چجوریه خون نمیاد؟. 

اره میخواستم ببینم کسی باهاش عمل کرده ؟ نارضایتی داره یا نه؟ کلا کارش چجوریه ؟ تاپیکم زدم کسی جواب ن ...

همه دکترا ناراضی دارن مگه میشه نداشته باشن شما با توجه به بودجه وروحیات وسلیقت بگرد فک نکنم دکتربدی باشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همه دکترا ناراضی دارن مگه میشه نداشته باشن شما با توجه به بودجه وروحیات وسلیقت بگرد فک نکنم دکتربدی ...

اره قطعا که همه ی دکترا ناراضی دارن فقط بعضیا درصدش کمتره منم همه شرایط این دکترو قبول دارم فقط تاحالا مطبش نرفتم گفتم با کسی که تجربه عمل باهاشو داشتن مشورت کنم

اره قطعا که همه ی دکترا ناراضی دارن فقط بعضیا درصدش کمتره منم همه شرایط این دکترو قبول دارم فقط تاحا ...

برو مطبش ازنزدیک با بیمارا حرف بزن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
@مامان_پولدار     عزیزم گچ بینیت بازکردی راضی هستی

اره رفتم باز کردم باز دوباره روش چسب زد و قالب گذاشت، امروزم میرم دوباره بازش کنه و بخیه هارو بکشه احتمالا، مدلش که خوب بود ولی ورم هنوز مشخص نیست ولی خوب شده

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘