2777
2789

سلام

ببخشین که سوال بدی میپرسم ولی واقعا ذهنمو درگیر کرده 

من الان روزهای اخر بار داریمه الان 5 ماههکه با شوهرم نزدیکی نداشتیم احساس میکنم خیلی خیلی خیلی اذیت میشه ولی اصلا بره روش نمیاره

میخوام بدونم شما تو این دوران چطوری شوهرتون رو راضی کردین 

بارم معذرت اگه حرف بدی زدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه ماه اولم رابطه نداشتیم تا حالا شوهرم داره اذیت میشه اما خودم یه جوری شدم مطمئنم دکترمم بگه ایراد نداره باز خودم میترسم

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

اگر بارداری پر خطر ندارین چرا رابطه نداشته باشین؟ کیف کنین بابا

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

دقیقا فک کنید عقدین. قبلش چی میکردین.‌ نمیشه ک جزیات گفت ولی بدون دخول هم‌میشه کار ایشون راه بیوفته. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
اول ک اگه مشکل خاصی ندارین بدون اینکه به شکمتون فشار بیاد میشه رابطه داشت ولی اگرم میترسی بدون دخول ...

فک کنم اگه بارداری پرخطره، کلا زن ارضا نشه بهتره. تحریک رحم خوب نیس

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞