2777
2789
عنوان

کمک لک صورت و جای جوش + عکس

204 بازدید | 13 پست

سلام کسی اگه تجربه ای در زمینه ی رفع لک پوست داره حتما نظر بدید 

جای لک ها قهوه ای کم رنگ هست 

پماد یا دارویی میشناسین از بین ببره؟ 

بخند و برقص و شاد باش تو فقط یکبار زندگی میکنی دیوونه

آره خدا خیرت بده اسی سوال منم هست خیلی عذاب میکشم چندوقته اینجور شدم نمیدونم چرا لک شده صورتم

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل اینکه برم لیزر داشتم ولی الان دیگه ندارم 😎🙌

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
چند سالت بود رفتی لیزر ؟؟چجوریه؟؟درد داره؟؟؟

۲۳ 

نه اصلا درد نداره 

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5344467/راز-پوست-زیبا-بیاید-و-دست-پر-از-تاپیک-من-برید-بیرون

بچه ها من تو تاپیکم قدم به قدم درمانم و گفتم حتی اگه از لحاظ مالی مشکل دارید هم یه بخور و ماس و خونگی آموزش دادم که معجزه میکنه فرصت کردید تاپیک و بخونید و همه ی سوالای بچه هارو جواب دادم 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
آره خدا خیرت بده اسی سوال منم هست خیلی عذاب میکشم چندوقته اینجور شدم نمیدونم چرا لک شده صورتم

من پوست خودم جای لک زود میره این برای پوست شوهرمه هر جور ماسکی هم میزنم براش نمیره ، رو اعصابشه

من دکترم یک دارو بهم داده اون داره خوب کنه  اما چون خودش وارد میکنه یعنی سفارش میده  فقط ...

اسم دارو چی هست ؟ وند درصد از لک ها رفت ؟