2777
2789
عنوان

شوهر خواهرشوهرم خیلی هیزه

808 بازدید | 19 پست

شوخی های بی ربط میکنه تیکه میندازه خیلی بهم دقت میکنه تمام رفتار حرکاتمو زیر نظر داره خودم متوجه میشم زیرچشمی نگام میکنه بهش رو ندادم ی سری هم به شوهرم گفتم دیگه خسته شدم از این رفتاراش ی جوری به گوشش رسوند ک بدم میاد باخانومم اینجوری حرف میزنی چند ماه خودشو جمع کرد باز الان دوباره شروع کرده خیلی بد نگا میکنه باهام چپ افتاده از وقتی شوهرم ب گوشش رسوند.

خیلی کم کردیم رفت امدمون ولی بازم میبینمش دنبال بهونه میگرده ی تیکه بندازه بهم  خسته شدم چیکارکنم نمیتونم جوابشو بدم ۳۷سالشه من ۲۴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یجوری باش ک‌ خودش جمع کنه اصلا حرف نزن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

خیلی مواظب باش توروخدا .. همسایه مون همینطوری زندگیش بهم ریخت شوهر خواهرشوهرش انقد کرم ریخت تا همه فهمیدن و اخرم دختره مقصر شناخته شد که چرا حرف نزده به شوهرت بازم بگو لطفا به خواهرش بگه جمعش کنه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مثلا چی میگه؟؟؟ شوهرت دوباره باید بهش بفهمونه ب ابجیش بگه شوهرتوبگو فلان رفتارا نکنه

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

گور بابای همچون مردهایی  به شوهرت بگو فقط اجازه بده 

خواهرش بیاد نه داماد شون  قطع رابطه خوبه  به خونواده شوهرت بگو  تا یکم آدم بشه  

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85