2777
2789
عنوان

آقایون بیاین لطفا،خانوما شما هم بیاید،میخوام مشورت بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب همین خیال باشیم😂 کی و کجا اونم تو ایران چیزی ک رفت بالا اومد پایین؟نمیخام سیاسیش کنم اما مرغ رو ی ...

قیمت دلار طلا سکه اینا پایین میاد تو این مدت هم نوسان زیاد داشته ولی قیمت اجناس مصرفی رو شما درست میگی متاسفانه فقط بالامیره

ساینا

اگر مدل بالا باشه بدک نیس پولش .میشه بزنی توکار اما خب هرکاری ریسک داره دیگه بنظرم شوهرت زرنگ باشه ضرر نمیکنه اطرافم پره از ادمایی ک اینکارو کردن و الان سرمایشون بخدا میلیاردی شده.من خودم بااینکه زنم خیلی ریسک میکنم اما شوهرم ن دلشونداره براهمینم دستوبالم بستس😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
اگر مدل بالا باشه بدک نیس پولش .میشه بزنی توکار اما خب هرکاری ریسک داره دیگه بنظرم شوهرت زرنگ باشه ض ...

ممنونم که نظر دادین.میدونم ریسکه ولی موندیم چه کاری باشه که ریسکش کمتر  باشه

هر چه تبر زدی مرا...زخم نشد جوانه شد 😊
ممنونم که نظر دادین.میدونم ریسکه ولی موندیم چه کاری باشه که ریسکش کمتر  باشه

سوپر مارکت بنظرم ضرری توش نیس یااگرم هس کمه و چیزیه ک با معیشت مردم ارتباط مستقیم داره.چیزیم نیس ک مردم نخرن و بمونه شک نکن اولین حرکت خودمم همینه شوهرم اوک بده 😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
سوپر مارکت بنظرم ضرری توش نیس یااگرم هس کمه و چیزیه ک با معیشت مردم ارتباط مستقیم داره.چیزیم نیس ک م ...

جایی که ما هستیم تو هر کوچه دو تا سوپر مارکت هست 😆😆

هر چه تبر زدی مرا...زخم نشد جوانه شد 😊