2777
2789
عنوان

بنظرتون کجا برم که دیده بشم و مورد خوب زیاد باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 80 پست
ببین ی بار نو جوون بودم رفتم روضه با مامان بزرگم بعد قند و چایی و دادن دستم همچین این زنای چادری نگا ...

اره اتفاقا فک کنم برا همه پیش اومده باشه🤣🤣اصن بعضیا کارشون اینه ک از اینجور مراسما واسه پسرشون کیس پیدا کنن🤣

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز جان این توصیه ما برای دخترای معتقده. درمورد ایشون باید برن کنسرت و این جورجاها 

😅😅😅 تو کنسرت شوهر پیدا نمیشه ایشون شوهر خواست من راه اسون رو پیشنهاد دادم ک سریع جواب بده🤣🤣🤣

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ببین من خیلی خواستگار داشتم، نصف بیشترشم از فامیل، ولی خیلیا بخاطر اینکه ما ازونا بالاتریم نیومدن جل ...

خوب خواستگار یا فامیل میشه...یا از دوست یا اشنا...از مریخ که نمیاد!!!

اگر تو این ها راضی نیستی باید روابط جدید پیدا کنی... دوستای جدید ...با کسایی که اشنا هستید زیاد رفت و امد ندارید...به هر حال مادر دختر باید زرنگ باشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
جواب برای استارتر تاپیک بود..جهت اطلاع🤫

جهت اطلاع تاپیک جهت تبادل نظر عمومه نه صحبت شخصی با استارتر .صحبت شخصی کاربرا تو پی ویه و هر کس تو تاپیک پست میزاره باید منتظر بازخوردای پستشم باشه😑

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اره اتفاقا فک کنم برا همه پیش اومده باشه🤣🤣اصن بعضیا کارشون اینه ک از اینجور مراسما واسه پسرشون کیس ...

ببین حالا پسر هیچی برای فک و فامیل و....ینی جدی میگم کامل آمار مجرد ها دستشونه چ دخترایی ک تو همین مسجد و روضه ها عروس نشدن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ببین حالا پسر هیچی برای فک و فامیل و....ینی جدی میگم کامل آمار مجرد ها دستشونه چ دخترایی ک تو همین م ...

به مولا چن وقت پیش بحثش بود با بچه ها🤣🤣مخصوصا مسجد🤣

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
جهت اطلاع تاپیک جهت تبادل نظر عمومه نه صحبت شخصی با استارتر .صحبت شخصی کاربرا تو پی ویه و هر کس تو ت ...

ریپلای برای پاسخ به استارتر بود..از متنش خوشم اومد بعد از اجازه گرفتن جوابشونو دادم...در ضمن تمایل به بازخورد نظرشما ندارم.

-مرد هستم-در مطالب خصوصی مربوط به خانوم ها ، شرکت نمیکنم.
منم 22 ام خاستگار نداشتم تاحاحالا👊😢😂

ب شما هم‌پیشنهاد بدم بری روضه یا ن؟

وای اسی داره واست خاستگار پیدا میشه اینجا😂😂😂

اتفاقا اصلا جای خوبی نیست اینجا

شوهر ک نباید عضو نی نی سایت باشه😅 اینجا واسه درد دله، شوهر نباید خبر داشته باشه ازش

وا منم تهرانم .همه فامیلامون دختر مسجدی با حیا انتخاب می‌کنند. خوب شد نگفتم برو در خونه امام زمان و ...

دختر مسجدی اخه چیه دیگه

اینکه مادرا واسه پسراشون دختر انتخاب کنن واسه عهد دقیانوسه

شما ازدواج کردین اینحوری؟ روضه اینا مذهبی میاد  من بدم میاد

ن من با شوهرم دوس بودم.ن بخدا مذهبی اینا ک ن...این پسرایی ک تو خیابون میبینی بخدا مادراشون یا تو روضه هستن یا تو مسجد حالا همه ن نصفشون...موقعیت خوب پیش میاد....حالا طرف انسان باشه اخلاق داشته باشه خانواده دوست باشه ب ی چیزایی هم عتقاد داشته باشه چ ایرادی داره؟؟؟؟ دوس داری مثلا مذهبی نباشه اما زن باز باشه قمار باز و رفیق باز باشه؟؟کلا برای انتخاب همسرم ذهنت رو آزاد کن و اخلاق الویت بشه ب قران سالی ب دوازده ماه کار ب اعتقادات هم نخواهید داشت حالا تو نماز بخون اون نخونه چ فرقی داره...