2777
2789
عنوان

بنظرتون کجا برم که دیده بشم و مورد خوب زیاد باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مسجد .حاج خانوما برا پسرشون خواستگاری میکنند

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

الان تو این کرونایی جایی ام نمیشه بری 

یکی از اقوام ما شرایطش مثه تو بود 

شمارشو داد چند تا راوی خوب عروس شد

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
من همه جا میرفتم وقتی خدا نخواد نمیه.خواستگارای خوبم داشتم ولی نمیشد بازم 33 ازدواج کردم بطور ناگها ...

بله خب شما ملانی ترامپ هستید😀

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
این میشه شروع با دروغ فک کن ازدواجم کردم به طرف بگم اونجا چیکار داشتم؟

واقعیتو بگو . بگو اومده بودم کیس خوب تور کنم که خدا رو شکر نصیبم شد.

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
واییی 😂😂😂 مخصوصا یکی مثل مادرشوهر من اونجا فوری ی مورد جور میکنه

اره بابا  راااحت پیدا میشه اونجا

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

با چنتا خانم که روابطشون قویه درمیون بزار یا تو شوخی بگو بهشون برات معرفی کنن .خیلی از خانما اینکارای واسطه گریو انجام‌میدن

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
اره مگه پسرا ادم نیستن؟ یه سایته که هیجکس همدیگرو نمیشناسه مشکلی نیست

ببین مساله ای که‌گفتی ۲ قسمت داره...یکی اینکه پسرخوب پیدا بشه و یکی دیگه اینکه پسر خوب که بخواد با شما ازدواج کنه...حالا شما شرایط خوبی دارید احتمالا هم پسر خوب برای دوستی با شما هست اما قصد ازدواج ندارن..میتونی با پسری که فکر میکنی خوبه دوست باشی تا موقعی که شرایطش جور بشه..حداقل از فشار روحی راحت میشی..

-مرد هستم-در مطالب خصوصی مربوط به خانوم ها ، شرکت نمیکنم.