2777
2789

۲۸ سالمه، قبلا خیلی خواستگار داشتم، ولی فعلا ندارم😔

بچه ها خیلی نیاز دارم واقعا با تمام وجودم نیاز دارم، نیاز عاطفی، حمایتی، جنسی. 

میدونین یه سری کارارو نمیشه تنها انجام داد، واسه یه سری اهداف نیاز داریم کسی باشه که دلمون بهش گرم باشه، من انگیزه مو از دست دادم. واقعا نیاز به همدم دارم، دلم میخواد سرمو بزنم به دیوار از این فشاری که رومه. نمیدونم آخه از کجا قراره اون کسی که قسمت منه پیدا بشه؟ 

سال دیگه میشه ۲۹ سالم ولی هرکی منو میبینه میگه بهت میخوره ۲۳ ، ۲۴ سالت باشه ، از ظاهر از خونواده از پول ، هنر ، تحصیلات ، هیچی کم ندارم.

چیکار کنم؟ کجا زیاد برم که بشه یه مورد خوب پیدا بشه؟ خیلی تحت فشارم بخدا😔

برو سرکار

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بو فرودگاه بین المللی بست بشین . مثلا منتظر مسافری . یا با چمدون برو مثلا میخوای بری مسافرت .   یه خارجی  پولداری چیزی پیدا میشه بیاد

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

دانشگاه سرکار.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
پسرها هم اجازه نظر دادن دارن؟

بفرمایید برادر . خانوما چادر سر بفرمایید مهمان داریم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بو فرودگاه بین المللی بست بشین . مثلا منتظر مسافری . یا با چمدون برو مثلا میخوای بری مسافرت .   ...

این میشه شروع با دروغ

فک کن ازدواجم کردم به طرف بگم اونجا چیکار داشتم؟