2777
2789

سلام دوستای گلم من پسرم تقریبا یک ماهشه،شیرم سیرش نمیکنه و با شیر خودم‌همیشه گرسنه است .منم شیر خشک میدم دخترمم همینطوری بود اخرشم شیر خشکی شد..حالا هرروز شیرمو میدوشم میخوام بدونم شما ک شیرتونو میدوشین هربار چند سی سی شیر میدوشین؟؟من امروز خیلی پر بوده فقط ۳۰ سی سی تونستم بدوشم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر دوشیدن به مرور خیلی شیرو کم میکنه. ماهی و عسل و بادمجون و هویج بخور شیرو زیاد میکنه . کلا هر چی ...

هر چی میخورم بی فایده است ،،تا قطع میکنم کم میشه تا الانم بزور شیر افزا و لیدی میل همین مونده

هر چی میخورم بی فایده است ،،تا قطع میکنم کم میشه تا الانم بزور شیر افزا و لیدی میل همین مونده

شیر افزا معجزه نمیکنه که. باید در کنارش مایفات بخوری روزی بالای ۱۰ لیوان. اگه نمیخوری انتظار شیر نداشته باش . چه با شیر افزا چه بدون اون 

یه خانم مستقل و قوی 

من پسرم الان دوسالشه

ولی اونم اینجوری بود شیرم سیرش نمیکرد معمولا سعی میکردم بجز اینکه سینمو بخوره شیرمو بدوشم  روزی ۲۰۰ سی سی میدوشیدم 

‌و گاهی اوقات قند داغ و اینا میدادم اما سینم زخم شد دیگه ناچارن شیرخشکی شد 

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤