2777
2789
عنوان

اين كار من حرومه يا نه

264 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من چند روز پيش رفتم ارايشگه چند تا كار انجام دادم همه رو دو برابر قيمت ازم پول گرفت در صورتي ك قيمتش رو خيلي بالاتر حساب كرده بود منم پاكسازي با دستگاه هم ميخوام انجام بدم پولشو ندم چون واقعا راضي نبودم از كارش اين كار من حرومه يا نه پولشم 300 ميشه اون نزديك 500 بيشتر ازم پول گرفته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی بیشتر گرفت.نه دیگه انجام بده بگو اوندفعه زیاد حساب کردین 

اره ميخوام همين كارو كنم خيلي دروغ گو بود كلي كار برام تراشيد همشم دو برابر حساب كرد  قرار بود برام پاكسازي رايگان انجام بده ك اونم پيچوند الان ميگه 300 بايد بدي منم ميخوام پولشو ندم 

اگه پولشو ندی به نظرم درست نیست.. شما اول باید طی (تی) کنی .. مثلا بگی ابروهامو برداری چقدر میگیری؟ مثلا میگه ده هزار تومان اگه راضی بودی میگی انجام بده و اگه نبودی میگی انجام نده... بعضی ها دستمزدشون بالاست بعضی ها جنس رو گرونتر خریدن یا سود بیشتری روش میکن و ... ولی باید دو طرف راضی باشن... تو اگه پولشو ندی اون راضی نیست... حالا که شده و تی (طی) نکردی بهترین کار به نظرم اینه بری باهش دوستانه صحبت کنی که به نظرت یکم پولی که ازت گرفته بالاست و اگه راضی و خوشحاله کمی بهت تو کار جدیدت تخفیف بده..

خو چرا همون موقع نگفتی بهش؟ وقتی رسیدی خونه یادت اومد؟😂

اره همون موقم گفتم ديگ  كارا رو انجام داده بود منم روم نشد بيشتر ادامه بدم اعتراضم كردم فك ميكردم رژ لبم خوب ميشه ولي الان انگار نه انگار اصلا اون رنگي نبود ك من ميخواستم