2777
2789

من 29 سالمه و 4ساله ازدواج کردم اصلااااا قصد بچه دار شدن ندارم درحال حاضر، اما به شدت اطرافیان گیردادن بهمون که بچه بیارین و من و همسرم الان بچه نمیخوایم، حرفاشونم واقعا عذاب آوره که نازا میشی بچت مشکل دار میشه و... شما چطوری درمقابل این حرفا مقاومت میکنید؟ 

لطفا کسایی که میخوان بگن خب یدونه بیار، یا بارداری بعدا سخت میشه یا برای بچه مشکل پیش میاد با احترام کامنت نذارن چون گوشم ازین حرفا پره

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

نگران نباش نازا نمیشی ولی اگه کلا قصدش نداری، هیچی. اگه قصد یه دونه داری سعی کن تا ۳۵ دیگه اقدام کنی.ک با بلا و پایین تا ۳۷ دست بده. امن تره 

بعدشم‌مقاومت نداره. خیلی راحت بگید فعلا دوتایی ترجیح میدیم. ما زیاد داریم شبیه شما. سخت نگیر. حرفه دیگه.

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با سلام من سه ماهه ازدواج کردم دیوونم کردن با این حرفا .بیخیالی طی میکنم .ولی میترسم باردار شم .چجوری پیشگیری میکتید ک خیالتون راحته 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
نگران نباش نازا نمیشی ولی اگه کلا قصدش نداری، هیچی. اگه قصد یه دونه داری سعی کن تا ۳۵ دیگه اقدام کنی ...

خب مگه میفهمن؟ محاله جایی بریم و ما سوژه نباشیم الان کروناس خیلی جایی نمیریم ولی با تلفنم گیردادن

کار خیلی خوبی میکنی۔بچه مسولیت خیلی خیلی سنگینیه۔اونم تو این شرایط هر روز یه ویروس جدید هر روز فلاکت۔من متاسفانه دوتا دارم خیلی براشون ناراحتم احساس میکنم ظلم بزرگی درحقشون کردم ۔هرکی پرسید بگو من بچمو تو این اوضاع بیماری نمیارم

عزیزم بگو ایشالله به موقش یا اصلا چیزی نگو یه لبخند بزن میفهمن برات مهم نیست چی میگن من ک خودم بچه د ...

اصلا تحت هیچ شرایطی حالیشون نیس، میگن سنت بالاس وقتش الانه خودت نمیفهمی، یه دونه بیار که بعد به گوه خوردن نیفتی و... ازینکه مجبور به همچین کاری بشم متنفرم بچه انسانه اسباب بازی نیست که به زور راضی بشم بیارم

خب مگه میفهمن؟ محاله جایی بریم و ما سوژه نباشیم الان کروناس خیلی جایی نمیریم ولی با تلفنم گیردادن

چی بکم. فامیل ما دیگه انقد پاپی نیستن. ما کلا زیاد داریم ک هفت تا ده سال بعد از ازدواج باردار میشن. خیلیاشون نمیخوان خیلیاشونم نمیشده. الحمدلله ولی همه تهش بچه دار سدن. ولی کسی انقد سمج ندبده بودم🤔نمیبنننتون و زنگ‌میزنن! 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
بهشون بگو اگه خرج بچه رو میدی و بزرگش میکنی بچه میاریم...والا همینایی ک اینجوری میگن حاضر نیستن یه س ...

گفتم میگن وضع مالیت که خوبه حتما تنبلی که عرضه بچه آوردن نداری