2777
2789
عنوان

یک سوال

54 بازدید | 6 پست

دوستان سلام.یک مساله ای برای خواهرم پیش اومده بود میخواستم بپرسم باید چکار کرد.خواهرم از بچگی تا الان دچار یکسری اختلالات روحی بوده که باعث خیلی از مشکلاتش شده.پیش خیلی مشاوره ها و روانشناسای مختلف هم بردیمش که فایده ای نداشت.اخر سر پیش یک روان کاو قهار بردیمش معلوم شده که این مشکلاتی که از کودکی تا الان که 28 سالشه بهش دچاره به خاطر اتفاقی هستش که توی بچگی براش افتاده.قضیه از این قرار بود که توی پیش دبستانیش دو تا مربیش برای اینکه سر به سر خواهرم بذارند و بچه دیگه رو بخندونند،جلوی کل بچه ها همه لباسای خواهرمو از تنش در میارند حتی لباس زیر ،و مسخرش میکنند .بچه ها هم شروع میکنند هُو کردن و مسخره کردن.خواهرمم گریه کنان سعی میکرده خودشو با دست بپوشونه اون مربی ها هم با خط کش میزدند روی دستش که نتونه این کار رو بکنه که بیشتر بخندند.بعدم با عتاب و بی ادبی سرزنشش میکنند و... خلاصه این اتفاق افتاده.حالا خواهرم داره مراحل روان درمانی رو طی میکنه.ولی میخواستم بدونم در راستای اون مربیها و مسئولین اون پیش دبستان ایا کاری میشه کرد؟خوب شاید این کار و بدتر از این رو با خیلیهای دیگه هم کرده باشند که اون بیچاره ها هم بخاطر خجالت و حیا و.... نتونستند حرفی بزنند و عاقبتشون شده مثل خواهر من .

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
2
100%
2
0
0%
3
0
0%
4
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شما الان تعجب میکنید؟وقتی توی سرزمینی این میلیاردها دزدی و تجاوز و....پیش میاد این مساله هم یکی از حوادث کوچیکشه.شکایت نکردیم چون الان بعد از این همه سال متوجه شدیم .الان هم نمیدونیم چه باید بکنیم

بچه هایک راهنمایی میخوام.اگه از لحاظ قانونی نشه کاری کرد شخصا میشه با این مساله برخوکردکرد؟مثلا  اگه توی فضای مجازی اسمشونوببرم و بگم چه کردند برای خودم از لحاظ قانونی بد نمیشه؟