2777
2789

دوستان میخواستم مبل چستر بخرم .اندازه ی اون فضایی که میخوام مبل رو توش قرار بدم ۴در ۲/۸۰ هست یعنی حالت ال مانند. حالا تو اون دیوار کوتاهه تی وی قرار میگیره روبروی اون دیوار بلنده  آشپزخونه هست  که دیوار یا اپن نداره   وروبروی دیوار کوتاه هم  فضا بازه .حالا میخواستم بدونم یه کاناپه سه نفره بگیرم یا یه سه نفره با دوتا تک نفره .اینم بگم روبروش آشپزخونس وقرار داخل آشپزخونه هم میز ناهار خوری قراربگیره..لطفا راهنماییم کنید که آیا فضای خونمون خیلی کوچیک میشه..یانه؟

نظرت راجع ب نشیمن های ژاپنی چیه 

با ی میز کوتاه وسطش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضایی که میگی از ۱۲ متر هم کمتره، مبل چستر فکر نکنم مناسبش باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ال بگیر خوشگل تر میشه.

برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖....           خدا با منه همیشه💖

چستر مستر نمیدونم چیه. فقط میدونم سعی کن تعداد بیشتر و نفرات کمتر بگیری. به جای سه نفره و دو نفره اینا ... دو نفره و تک نفره زیاد تر بگیری. اینجوری قدرت مانور آدم بیشتر میشه دکوراسیون رو متنوع تر و راحتتر میشه چید . من برگردم به عقب اصلا فقط یه نفره میخرم. 

یه خانم مستقل و قوی 

ب نظرم ال راحتی بگیر چستر هیلی جا میگیره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
نظرت راجع ب نشیمن های ژاپنی چیه  با ی میز کوتاه وسطش

نشیمن ژاپنی خیلی جذابه 👌👌

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
چستر مستر نمیدونم چیه. فقط میدونم سعی کن تعداد بیشتر و نفرات کمتر بگیری. به جای سه نفره و دو نفره ای ...

اره اینجوری هم بهتره برای دیوار کوتاه سه نفره برای دیوار بلند هم یه دونفره و دوتا تکی..میزهاشو هم از این جمع و جورا بگیره که بعدا بزاره یه گوشه

به حکیمی گفتم روی انگشترم چه بنویسم که هم وقتی شادم هم وقتی غمگین به ان بنگرم؛گفت بنویس میگذرد