2777
2789
عنوان

خانمای درگیر با خیانت

3373 بازدید | 42 پست

من تو نظرات و پیامایی که برام اومد (بعد از اینکه تجربه خیانتم رو گفتم ) فهمیدم تعداد زیادی از خانما هستن که با اینکه میدونن شوهرشون داره به خیانتاش ادامه میده به دلایل مختلف دارن زندگی میکنن 

یه خواهشی از همتون دارم اولا حتما واکسن بیماریای مقاربتی رو بزنید حتما که سلامتتون به خطر نیفته و اگه امکانشو ندارین حداقل از محافظ (ک.ا.ن.د.و.م) تو رابطه استفاده کنین که بخاطر کس دیگه سلامتتون به خطر نیفته

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

قبحش و نریزید یعنی چی طرف میدونه شوهرش خیانت جنسی میکنه وایسه تحمل کنه تازه واکسن مقاربتی بزنه؟

انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش ب دیگران تلف نکن😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقل آدم که کم نیست وقتی میدونی با کس دیگه رابطه داره باهاش بخوابی؟؟ گذشت و جنگیدن هم حد و مرزی داره

از سر خوشی نیست 

از سر ناچاریه 

خانمی که خودش استقلال مالی نداره و خانواده هم حمایتش نمیکنن چاره ای جز سوختن و ساختن نداره 

قبحش و نریزید یعنی چی طرف میدونه شوهرش خیانت جنسی میکنه وایسه تحمل کنه تازه واکسن مقاربتی بزنه؟

چه قبحی وقتی جامعه گند ما تهش همینه و زن نمیتونه کاری کنه پس چیز عادی هست شما زیاد داستان لب و دهن ک فلان کردن رو شنیدین اصلش همینه!

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
از سر خوشی نیست  از سر ناچاریه  خانمی که خودش استقلال مالی نداره و خانواده هم حمایتش نمی ...

خب آخرش چی؟

بیست سال، سی سال؟

زخم هر چی کهنه تر شه درمانش سخت تره

آدم شده بره کار خونه بقیه رو انجام بده پول دربیاره بهتره که سلامتی و زندگیش رو فدای این زندگی سوخته کنه

استارتر اگر نمیتونی طلاق بگیری و از خونه اش بری بنظرم جای این واکسیناسیون و هر روز وقیح تر کردن شوهرت یه چی به خوردش بده میل جنسیش به درک واصل بشه (البته موقت چون دایمش گناه کبیره و نابخشودنی هست) که حداقل اعصابت از این بعد راحت بشه

خب آخرش چی؟ بیست سال، سی سال؟ زخم هر چی کهنه تر شه درمانش سخت تره آدم شده بره کار خونه بقیه رو ان ...

آره والا . نمیدونم این کار کردن چرا برا بعضیا اینقدر سنگینه که حاضرن هر خفتی رو تحمل کنن اما یه کار حتی خدماتی رو انجام ندن. بعدم حالا به وقتشم کلی شاکی ان که تو زندگی باید حق و حقوقشون تمام و کمال باشه چون بالاخره درسته بیرون کار نمیکنن اما تو خونه که کار میکنن. بحثی به کار  منزل ندارم. خودم خانم هستم و در جریانم. اما همین خانما قبول نمیکنن کار بیرون سخت تره. 

یه خانم مستقل و قوی 
خب آخرش چی؟ بیست سال، سی سال؟ زخم هر چی کهنه تر شه درمانش سخت تره آدم شده بره کار خونه بقیه رو ان ...

گفتنش راحته عزیزم خیلی وقت ها شرایط کار کردن تو خونه ی دیگران هم فراهم نیست حالا ی وقتایی پای بچه هم درمیونه 

بهتره تا ادم مجرده هم رو خودش کار کنه ی هنری فنی تخصصی یادبگیره که بشه ازش کسب درامد کرد و هم اینکه تو انتخابش دقت کنه

گفتنش راحته عزیزم خیلی وقت ها شرایط کار کردن تو خونه ی دیگران هم فراهم نیست حالا ی وقتایی پای بچه هم ...

والا من اگه محضر دار بودم هیچ عقدی رو که خانم استقلال نداره از خودش جاری نمیکردم. یه کلاس میذاشتم کامل ملتفتشون میکردم که دارن چکار میکنن. 

یه خانم مستقل و قوی 

عزیز دلم من هرگز موافق همچین زندگی نیستم ولی بعضیا گیر کردن تو این زندگی حداقل از خودشون محافظت کنن

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
گفتنش راحته عزیزم خیلی وقت ها شرایط کار کردن تو خونه ی دیگران هم فراهم نیست حالا ی وقتایی پای بچه هم ...

پس شرایط چی فراهم هست عزیزم؟

فقط بمونی و بسوزی و خاکستر ازت بمونه؟

الان ماها که بیرون کار میکنیم همه چی مون اوکی هست تو خونه؟نخیر، ما دو برابر زن خانه دار زحمت میکشیم چون شیفت خانه داری ما تازه از عصر تا آخر شب شروع میشه