2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که بزودی زود برین به خونه جدید و بهترین روزها رو داشته باشی عزیزم

مرسی از دعای قشنگت عزیزم 

الهی آمین 🙏

شما هم همچنین 💕

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره گلم.. تا دو هفته دیگه باید پاشم..‌انقدرم کاردارم ..بایه بچه کوچیک.کمکم ندارم.😢

انشاالله سلامتی عزیزم منم بچه ۲ساله دارم تازه از شیر جدا کردم همسرم میگم از الان شروع کنم به جمع کردن وسیله میگه نه زوده با بچه کوچیک واقعا سخته

من ک خونه تکونی کردم تموم شده،فقط کابینت استکان هام مونده ک اونم چون کنار گازه و چرب میشه گذاشتم ی ه ...

ماشالا به تو زرنگی من فعلا یه پرده و سه تا پتو شستم که همه رو هم انداختم ماشین

این نیز بگذرد 
انشاالله سلامتی عزیزم منم بچه ۲ساله دارم تازه از شیر جدا کردم همسرم میگم از الان شروع کنم به جمع کرد ...

ممنون عزیزم..من نصف وسایل کارتن زدم ولی بازمونده...واقعن بابچه سخته

منم دو روز پیش شروع کردم.روفرشی و پتوی خودمون و دخترمو فرش اشپزخونه رو بردم حیاط مامان شستم.خداروشکر زود خشک شد ازصب داره بارون میاد..😁😁

به حکیمی گفتم روی انگشترم چه بنویسم که هم وقتی شادم هم وقتی غمگین به ان بنگرم؛گفت بنویس میگذرد
عکس هم بده از جاهای که تمیز کردی من که امسال سال نو میرم خونه جدید و دیگه خونه تکونی نیست دعا کنین د ...

خداراشکر چند متره

عکس خونه بده

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت