2777
2789
عنوان

کدبانوهای عزیز لطفا تشریف میارین؟

150 بازدید | 27 پست

دوستان من تازه اثاث کشی کردم و فردا خانواده همسرم میخان بیان خونمون..

دوسدارم خیلی جدید و شیک پذیرایی کنم ازشون ولی نمیدونم چی تدارک ببینم..

شیرینی ک میخان بیارن میوه و چای هم ک صد درصدیه

یه خوراکی یا چیز متفاوتی بگین تهیه کنم برای پذیرایی

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

کد بانو‌نیسم ولی اومدم ..

بنظرم کیک درست کن همراه با چای 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دسر 

شعریه درست کن با چایی سرو کن 

دستورش تو نت هست

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
عزیزم روی هر فنجان چاییت گل‌محمدی بگذار. می تونی یک خوراکی خصوص زمستان تهیه کنی اگر دوست داشت آش در ...

ضایع نیست آش؟؟

اخه برای شام و عصرانه نیس

بعد از شام میان

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
ضایع نیست آش؟؟ اخه برای شام و عصرانه نیس بعد از شام میان

بعداز شام میخوا بیان دیر درست کن ...چیز کیک هم خوبه 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

ضایع نیست آش؟؟ اخه برای شام و عصرانه نیس بعد از شام میان

نه دیگه برای بعد شام خوب نیست 

ما معمولا همین شیرینی و میوه و چایی و تخمه و آجیل میاریم 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

گردو و بادوم دارم تو خونه

همینا خوبن؟ با کشمش

پدرشوهرم قند مصرف نمیکنه

دسر پان اسپانیا 

تعریفش رو خیلی شنیدم 

یا دسر عربی 

ولی تجربه ثابت کرده تا در درست کردن چیزی مهارت پیدا نکردید اولین بار برای مهمون حاضر نکنید 😄😄😄😄😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤