2777
2789

سلام 

یه پسر ۲۱ ساله هستم از شمال کشور

درسخون بودم همه چی اوکی بود تا اینکه درگیر مسائلی شدم که باعث شد از دست بدم همه چیزمو 

و دیگه نتونستم تو کنکور موفق شم 

الانم تو یه دانشگاه پیام نور درس میخونم

مشکل اصلی من با دختراس

نمیدونم چرا ولی چون احساساتی هستم ندید گرفته میشم و ضربه میخورم

در حالی که پسرای بدی رو میبینم دورشون پر دختره و همشون له له میزنن براش

من همیشه صادق بودم و حس میکنم بخاطر توجه بیش از حد همیشه ازم زده میشن 

انگار خوشی میزنه زیر دلشون 

نمیدونم مشکل از کجاس که با ۲۱ سال سن حسرت عشق مونده به دلم 

در حالی که الان پسرای ۱۴ ساله حتی رابطه جنسی دارن من یه قدم عاشقونه نزدم تو عمرم

تسلیم نمیشدم ولی ایندفعه دیگه بدجوری ضربه خوردم حال بدشو خوب کردم و سرپا شد و من براش یه بازیچه بودم تهش گفت از یکی خوشش اومده و رفت

دیگه از دخترا متنفر شدم 

خیلی تحت فشارم از همه چی خستم 

گناه من چیه که دخترای همسن من این مدلی شدن

خودم از گذشته دنبال این بودم با یکی باشم همه چیمون باهم باشه و آخرم ازدواج کنیم ولی انگار دنیا زوم کرده منم بد بشم

ببخشید سرتونو درد آوردم

مرسی و منتظر حرفاتون هستم

این اولین باریه که تو سایتی فعالیت میکنم پس لطفا با کمکاتون منو از این وضع در بیارین خیلی سردرگمم و حالم بده

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه و اشتباهت اینه که اصلا رفتی دنبال دوستی با جنس مخالف

بچسب به درست و سر وقت هم ازدواج کن و محبتت رو براش خرج کن و مطمئن باش اونم همین رو میخواد

هر چیزی وقتی داره

عشق مقدسه

چرا اسم این روابط رو عشق میذارید

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

بیخیال داداش دخترااین روزافقط ب ظاهرآدم اهمیت میدن البته بیشترتواین سن وسال واکثرشون ن همه شماهم درحق هرکسی خوبی نکن بذاریکم منتتوبکشن بعدخوبی کن 

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙
بیخیال داداش دخترااین روزافقط ب ظاهرآدم اهمیت میدن البته بیشترتواین سن وسال واکثرشون ن همه شماهم درح ...

:/

همه دخترا!!

خدایاا اونایی که دوستشون دارم کنارم باشن و حالشون خوب باشه چون حالم فقط با اونا خوبه🌹

همون بهتر که از دخترا متنفر بشی، سعی کن بچسبی به درست و توی دخترای اطرافت دنبال دوس دختر نباشی و دیدتو بهشون عوض کنی، خودتو سرگرم دوستای پسرو درسو تفریح کن تا یه عشق واقعی خودش بیاد سراغت، نه از این شاخه به اون شاخه تا یکی خوب از آب در بیاد، این که نشد عشق!!!

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
گناه و اشتباهت اینه که اصلا رفتی دنبال دوستی با جنس مخالف بچسب به درست و سر وقت هم ازدواج کن و محبت ...

دیگه همسنای خودمو میبینم و حس میکنم خیلی عقبم واقعا هم نسبت به جامعه عقب افتادم

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
برومشاور. فک کنم مهرطلب هستی

اینو سرچ کردم دقیقا من همین علائم رو داشتم ممنون 

معمولا وقتی آدم در دسترس باشه وبشه راحت بدستش اورد نادیده گرفته میشه دختر و پسر فرقی نداره 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
خب همونجوری که شما پسرا اخلاق مردونه ی یه خانومو دوس ندارین ما ها هم اخلاق زنونه ی مردو دوس نداریم ...

بحث این نیس در واقع اصل قضیه همونیه که mahikm اشاره کرده

وقتی بیس چاری در دسترسش بودم ندید گرفته شدم و  اشتباه از من بوده