ميدونيد چقدر گناه می کنید ؟ من که به شخصه هردو گروه رو حلال نمی کنم . چون دیشب دیدم یه نفر عذاب وجدان گرفته بود مثلا و تاپيک زده بود دروغ هاشو گفته بود بعد خيليا اومده بودن به به و چه چه که آفرین برو نویسنده شو:/ این تخیلات بی معنی ایشون ومثل ایشون باعث شده هر موقع تاپيک های من پر بازدید میشه یه عده کارآگاه بیان دلمو بشکنن اون موقع همچین آدمی رو تشویق می کنید؟واقعا تعجب آوره!
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من اصلا اينجارو جدي نميگيرم ميخونمو ميرم اينجوري نه خودم اذيت ميشم نه درگير داستان هاي بعدش...كلا دوست ندارم ديگرانو نفرين كنم يا اه بكشم اونم تو اينجا اصلا لزومي نداره بخاطر هرچيزي اينقدر تحت تاثير قرار بگيريم
تاپیک طنز دروغ واقعا شرف داره به تاپیکای چرت تجاوز و خیانت و مریضی
هیچ تاپيک دروغی شرافت و شرف نداره