2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم؟

140 بازدید | 11 پست

امرکز رفتم دکتر چون گلوم درد میکرد گفتم برام سی تی اسکن بنویس رفتم انجام دادم اومدم گف سالمه ریه ات ولی اونجا کلی کرونایی بود😭😭😭

یکی هم کنارم سرفه کرد بچه کوچیک دارم میترسم

گرفتم ینی؟۳تا هم ماسک زدم

اللهم صل علی محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم😔

من کرونارفتم اما از نرس اینکه کرونا نباشه و سرماخوردگی معمولی باشه نرفتم سیتی اسکن راستش.بعد از روی علایم فهمیدم کروناس و دکترم تایید کرد

گل عمر من و شما..دو سه روزی میکنه بقا ...چرا میخوری غم چرا؟غمو رهااا کن😊
من کرونارفتم اما از نرس اینکه کرونا نباشه و سرماخوردگی معمولی باشه نرفتم سیتی اسکن راستش.بعد از روی ...

چه علائمی داشتی؟

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من کرونارفتم اما از نرس اینکه کرونا نباشه و سرماخوردگی معمولی باشه نرفتم سیتی اسکن راستش.بعد از روی ...

کاش منم نمیرفتم انقدر پشیمونم ک دلم گریه میخاد فقط😔

البته من خودمم شهریور گرفتم الانم از ترسم زود رفتم خیره سرم

البته من خودمم شهریور گرفتم الانم از ترسم زود رفتم خیره سرم

ببین یه چی میگم که نگرانیت بره.اینکه بقیه میان میگن ما دولار گرفتیم به فاصله دوماه الکیه.تمام مققالات علمی هم اینو تایید کردن جدیدااااا که تا شش ماه کرونا دوباره نمیگیری

اگر هم کسی میگه من گرفتم همون قبلی هست تو بدنش عود کرده.منم چندبار قبلی تو بدنم عود میکرد وقتی کار سنگین میکردم.نگران نباش البته این تحقیق مال قبل جهش هاست الان با وجدد جهش ها نمبدونم این ۶ماه مصونیت وجود داره یا نه

بدن درد شدید.سردرد چشمام قرمز.استخون درد ومزه بد غذا و...

من بگیرمم نمیفهمم چون اوثرا گلو درد دارم چون لوزه دارم و خلط گلو.الانم مدتیه درد میکنه .ب جز اون مشکلی ندارم

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ببین یه چی میگم که نگرانیت بره.اینکه بقیه میان میگن ما دولار گرفتیم به فاصله دوماه الکیه.تمام مققالا ...

اره خودمم اینو شنیدم من بعده انصاریان ترسیدم گفتم ۶ ماه تموم شده احتمالا گرفتم ریه ام درگیره معلوم نیس

وای خدا کمکم کنه نگرفته باشم😔😔

من بگیرمم نمیفهمم چون اوثرا گلو درد دارم چون لوزه دارم و خلط گلو.الانم مدتیه درد میکنه .ب جز اون مشک ...

من گلو درد نداشتم تو کروتا