روزی سه تا فرنوژست همون شیاف خوراکی میخورم اخه لانه گزینی تا الان میمونه؟! الان هفته هفتم هستم با ح ...
عزیزم نگران نباش هیچی نیس قهوه ای باشه دکترا میگن اشکالی نداره احتمالا خوراکیش زیاد تاثیری تو بدنت نداشته حالا ان شاالله فردا رفتی سونو منم ریپلای کن خبر خوبه رو بده بهمون
بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
چشم عزیزم حتما امپولشم میزنم امروز چند ساعت دیر تر از موعد همیشگی زدم شایدم ازونه
شااااید ممکنه مراقب خودت باش💓
بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢