سلام شبتون بخیربچه ها،راستش من یه هفته دیگه عروسیمه هیییچ برنامه ای ندارم نه رقصی ن طرحی فک کنم متل مهمونا لباسمو بپوشم بشینم سرجام ،توهیچ مناسبتی هم اراده اینو ندارم پاشم مثلا چیزی روتزیین کنم عکس بندازم یادگاری بمونه یه دوستی دارم برای هرمناسب کوچیکی خونه رو تزیین میکنه یا میره اتلیه کلیی هرروز استوری میزاره البته اینم بگم یکم افسرده ام جوخونمون کلاا افسرده اس هممون ازلحاظ عاطفی زیر صفریم هیچکس حرف همو نمیفهمه دودیقه دورهم باشیم دعوامیشه ،کسی بوده که مثل من بی اراده و کسل و تنبل باشه بعد عروسیش یه حرفه ای یه هنری یادبگیره سرشوگرم کنه یا پرانرڗی وشاد زندگیشوادامه بده؟اطرافیانم همکشون میدونن بی اراده ام تاحالا نشده یه کاری رو به اخربرسونم دوس دارم بعدعروسیم برم یه هنری یادبگیرم درامدداشته باشم یاسرمو گرم کنم محض رضای خدا منم تویه جمعی بگم اینوبلدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مباااااارکه چرا اینقد بی ذوووق منم بی هنرم البته ولی همه تجربه کردن یاد گرفتن شروع کن کیک بپز دیزاین کن فیلم رقص ببین و اینه تمرین کن نامزدتم ببینه ذوق کنه
یه دوست خوش ذوق با خودت ببر عدوسی که تزیین کنه یا بهت یاد بده که چه کنی
بله خیلیامهستن من مجردم همچین ادمیم
من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه دیووووونه