رز__قرمز مدیر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 305 عنوان من یقین دارم،همینجا؛درهمین دنیاشبی*آه این هرشب نخوابیدن بگیرد دامنت | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 28 پست کیا از درد عشق میسوزن؟بااحساساتم بازی کرد وبهم نزدیک شددرحالی که اهداف دیگه ای تو سرش بود4ماه شده،ولی هنوزم از دوریش میسوزم وهنوزم دلتنگش میشمبااینکه یه بی شرف تمام عیارهولی من اینارو بعد از جداییمون فهمیدمکه چه کثافتیه اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه! 1399/11/28 | 23:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز__قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 305 چقدر اینجور تاپیکا زیاد شده ینی چندین نفر الان دارن این درد وحشتناکو تحمل میکنن؟!😥😔 اینو نمیدونمولی امیدوارم هیچکسی باعشق امتحان نشه اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
سینوس90درجه عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 2457 اینو نمیدونم ولی امیدوارم هیچکسی باعشق امتحان نشه برات دعا میکنم عزیزم انشالله دلت اروم بگیره ❤ همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌱🫀🌿
رز__قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 305 عاشق” را که برعکس کنی می شود “قشاع” دهخدا را می شناسی؟ لغت نامه اش را که باز کر ... یعنی ممکنه این درد واین بار@و تاهمیشه به دوش بکشم؟ اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 اگه کسی شرایطش مث منه لطفابگه چقدر طول کشید تاآروم بشه تا زمانی که یک ادم جدید بیاد تو زندگیت و جاشو پرکنهبعد میفهمی چقدر ادمای خوب هستن و تو دل به چه ادم پستی دادی امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
رز__قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 305 برات دعا میکنم عزیزم انشالله دلت اروم بگیره ❤ مرسی مهربون اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 یعنی ممکنه این درد واین بار@و تاهمیشه به دوش بکشم؟ یادت که نمیده چون الزایمر که نمیگیری عزیزمخاطره ها که نمیمیدنولی اون شدت غمش برات کم میشه....مخصوصا با اومدن ادم جدید امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
رز__قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 305 تا زمانی که یک ادم جدید بیاد تو زندگیت و جاشو پرکنه بعد میفهمی چقدر ادمای خوب هستن و تو دل به چه اد ... این دردو کشیدی؟ اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
رز__قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 305 میتونین باورکنین پسرعموم بوده؟؟! اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 این دردو کشیدی؟ اره ولی دیگه مثل روزای اول غصه و افسرده نیستمزندگیمو میکنم اونم باشادی ولی ته قلبم یادش ته نشین شده و همیشگیه....و قلبا دوستش دارم اما به نبودنش عادت کردم امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
رز__قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 305 اره ولی دیگه مثل روزای اول غصه و افسرده نیستم زندگیمو میکنم اونم باشادی ولی ته قلبم یادش ته ... چندوقت از جداییتون میگذره؟ اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 چندوقت از جداییتون میگذره؟ ۵ ماه امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
رز__قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 305 ۵ ماه پس مشخصه دختر قوی هستیننمیخوام خاطرتونو برنجونمامامیشه بگین چراجداشدین؟ اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
پریسان۶۸۶۸ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1223 پس مشخصه دختر قوی هستین نمیخوام خاطرتونو برنجونم امامیشه بگین چراجداشدین؟ بعله رو یک مورد به خودم مطمئنم که میتونم با این قضیه کنار بیام....نمیتونم بگم چون مورد قضاوت قرار میگیرم امام حسینم (ع)اربابم شدی که رو به هر کس نزنم
لولوخانم عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6847 یعنی ممکنه این درد واین بار@و تاهمیشه به دوش بکشم؟ نه عزیزم خیلی زود تموم میشه . خیلی زود گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد