2777
2789
عنوان

💞نکند میل دل من به تماشای چمن💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 200 پست
💎💙 گر تو را با ما تعلق نیست ما را شوق هست ور تو را بی ما صبوری هست ما را تاب نیست 💙💎

🌷 🌾 🌿

کمتر ای مونس جان بر من دیوانه بخند

که در این دشت جنون عاقل و دیوانه یکیست

#شهریار
🌷 🌾 🌿

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚
💎💙 گر تو را با ما تعلق نیست ما را شوق هست ور تو را بی ما صبوری هست ما را تاب نیست 💙💎

اگر بسویت این چنین دویده ام
به عشق عاشقم نه بر وصال تو

به ظلمت شبان بی فروغ من
خیال عشق خوشتر از خیال تو

فروغ_فرخزاد#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اندر دل بی وفا غــم و ماتم باد

آن را که وفا نیست ز عالم کم باد

دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد

جز غـم که هزار آفرین بر غم باد

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ی ماست.......ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید:)
من از تو هیچ نخواهم جز آنچه بپسندی که دلپسند تو ای دوست دل بخواه من است شهریار#  

🌷 🌾 🌿

منم و دلی که دائم به دو دست دارم او را

اگرش نگاه داری،به تو می سپارم او را

#جامی
🌷 🌾 🌿

اگر بسویت این چنین دویده ام به عشق عاشقم نه بر وصال تو به ظلمت شبان بی فروغ من خیال عشق خوشتر از خی ...

سلام گلم❤

امشب غزل ساده ی من ناب ترین شد

مهتاب در آغوش تو مهتاب ترین شد

مهتاب همان شب که تو خواندی غزلم را

شرمنده شد از نور رخت آب ترین شد

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

🍃🌸شد ز غمت خانه سودا دلم در طلبت رفت به هر جا دلم در طلب زهره رخ ماه رو می نگرد جانب ب ...

🌷 🌾 🌿

چون خيال تو درآيد به دلم رقص کنان

چه خيالات دگر مست درآيد به ميان

#مولانا‌
🌷 🌾 🌿

🌷 🌾 🌿 گفتیم درد تو عشق است و دوا نتوان کرد دردم از توست دوا از تو چرا نتوان کرد #هاتف_اصفهانی ...

از دیده برون مشو که نوری
وز سینه جدا مشو که جانی

آن دم که نهان شوی ز چشمم
می‌نالد جان من نهانی

مولانا#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
اندر دل بی وفا غــم و ماتم باد آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد ...

🌷 🌾 🌿

با دل فارغ چو باشی تندرست

دیگر از دنیا نباید هیچ جست

#عطار
🌷 🌾 🌿

از دیده برون مشو که نوری وز سینه جدا مشو که جانی آن دم که نهان شوی ز چشمم می‌نالد جان من نهانی مو ...

🌷 🌾 🌿
بیـا و یـک نَـفَــس

آرام جـان شو از ره لطـف!

#هلالی_جغتایی
🌷 🌾 🌿

اندر دل بی وفا غــم و ماتم باد آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد ...

🍃🌸

هیاهوی غریب و مبهمی پیچیده در جانم

پرم از حس دلگیری که نامش را نمی‌دانم

تو اقیانوس سرشار از تلاطم‌های آرامی

و من دریاچه‌ی اشکی که دائم رو به طغیانم

🌸🍃

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

🌷 🌾 🌿 منم و دلی که دائم به دو دست دارم او را اگرش نگاه داری،به تو می سپارم او را #جامی 🌷 🌾 ...

من نیستم حریف تو با صدهزار دل
کز یک کرشمه می‌شکنی صدهزار من

در زلف بی قرار تو باشد قرار دل
بر یک قرار نیست دل بی قرار من

فروغی_بسطامی#  

از دیده برون مشو که نوری وز سینه جدا مشو که جانی آن دم که نهان شوی ز چشمم می‌نالد جان من نهانی مو ...

ای دوست قبولم کن و جانم بستان

مستم کن و از هر دو جهانم بستان

با هرچه دلم قرار گیرد بیتو

آتش به من اندر زن و آنم بستان

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ی ماست.......ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید:)