2777
2789

😁😁😁

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آهنگ علیرضا روزگار که میگه وای دلم میره براشششش قفلم دیگه روی چشاششش مست میشم توی هواشششش

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ی موزیک ترکی یا تو بهترین همسر دنیایییییی چ خوووووبه همیشه اینجاااااااااااایی

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜
ی اهنگ که باهاش خاطره دارین 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍آره عالی بود 

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

کنار تو فقط آروم می شم

پر از دلشوره ام هر جای دیگه

تو تقدیر منی بی لحظه ای شک

تو میخندی پر از لبخند می شم

تموم زندگیم خوش رنگ میشه

صدای پای تو ،تو خونه هر روز

واسه من بهترین آهنگ میشه

تو که باشی همه دنیام شبیه آرزوم میشه

روزای سرد تنهایی تو که باشی تمام میشه

چقدر خوشبختی نزدیک کنار من که راه میری

از این دنیا رها میشم ،تو که دستامو میگیری

تو که خوشحال باشی خوب خوبم

دیگه از زندگی چیزی نمیخوام

حالا که دست تو ،تو دستما

چه فرقی میکنه کجای دنیام

با عشق تو همه دنیا به چشمم

پر از تصویر های خوب و شاد

به شوق بودنت حالا خدا هم

به من یک قلب عاشق هدیه داده

کنار تو فقط آروم میشم

اهنگ‌از عارف...

پس همون رو بزار عزیزم

آره همون دانلود کردم 😍🙈