2777
2789
عنوان

خجالتیم نمیدونم چه شغلی پیدا کنم

342 بازدید | 18 پست

بچه ها دوس دارم سه ماه تعطیلی برم سر کار

ولی ازطرفی مشکل منزوی بودن دارم و با بقیه نمیتونم صمیمی شم

ولی رابطه اجتماعیم  در حد کاری با بقیه مهربونم و با روی خوش جوابشونو میدم و از هر کی بپرسی ویژگی من چیه بلا اثتثنا میگن مهربون و خوش برخوردم

ولی رابطه ی دوستانه اصلااااا نمیتونم برقرار کنم هرکیم نزدیکم میشه سعی میکنم فاصله بگیرم

((منظورم با هر دو جنسه))

از طرفیم دوس دارم پس انداز داشته باشم 

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بری تو اجتماع و با آدمای مختلف برخورد داشته باشی درست میشی منم خجالتی بودم یه مدت رفتم مغازه برادرم ...

رشتم پرستاریه گلم مثل یه پرستار دارم بدون حقوق تو بیمارستان کار میکنم ولی هنوزم خجالتیم😢

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

رشتم پرستاریه گلم مثل یه پرستار دارم بدون حقوق تو بیمارستان کار میکنم ولی هنوزم خجالتیم😢

خب دیگه پس برمیگرده ب شخصیت خودت ک دوس داری تنها باشی خب الان ک میگی برخورد اجتماعیت خوبه خب در همین حدم خوبه دیگه

مشاورا خیلی گرونن ۱۵۰_۲۰۰ تومن جلسه ای میشه

من یه مشاور دارم ولی مشاور خانواده س که ماهی 150 میگیره تلفنی مشاوره میده هروقت که بخوای میتونی باهاش حرف بزنی. شاید بین همکاراش کسی رو سراغ داشته باشه.