2777
2789
عنوان

حمله قلبی و توهم

167 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

اصلی ترین چیز از دو شب پیش شروع شد که از وقتی خوابیدم تا ۴ساعت پشت سر هم کابوس میدیدم..تو خواب و بیداری..یعنی نیم ساعت به نیم ساعت بیدار میشدم(کابوسی تکراری که همیشه میبینم ولی دیشب فرق داشت)،تو خواب قلب درد گرفتم ضربان قلبم خیلی تند میزد،تو خواب سعی میکردم بیدار شم اما نمیتونستم نه بخاطر ترسناک بودن خواب،بخاطر اینکه احساس میکردم واقعا داشتم میمردم ولی خیلی برام جالبه که چرا تلاش میکردم زنده بمونم

ولی اصلی ترین موضوع اینه که از اون شب تا الان اتفاق جدیدی که افتاده اینه که الان به هر وسیله یا هر شیئی،صدا حتی دیوار یا حرف زدن کسی گوش میدم یا هرچیزی که فکرشو میکنید واقعا خیلی میترسم..حتی میترسم نگاه کنم یا حضور کسیو حس میکنم.یهو ظاهرشو میبینم ولی یهو میبینم ک اون چیزی که میدیدم نیست.. شاید مسخره کنید ولی واقعا نمیدومم این حس چیه و برای چیه دست خودم نیست از اینکه یهویی چند روزه قلب درد شدید گرفتمو یهو ضربان قلبم میره بالا و هرچیزیو میبینم یا میشنوم ترس تو وجودم میوفته حتی کوچکترین چیزو یهو توهمی شدم.. از اون شب همچی یهو عوض شد انگار از زندگی کردن میترسم ولی همچنان نمیدونم چطور زندگی کنم وقتی دارم با ترس زندگی میکنم

میشه راهنمایی کنید یا اگه خودتون یا اطرافیانتون تجربه داشتید بهم بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان