2777
2789

کادو میخرن؟

قلق خاصی داره 

من پنجساله  ازدواج کردم    تواین پنجسال  یکبار   کادو گرفتم 

مسافرت که  نمیدونم چیه اصلا

بخدا خودمم  هم قیافه دارم هم تحصیل کردم  خانوم  بروزی هم هستم خوشتیپم ارومم 

حالا  شوهرم  تواین پنجسال از اول هیچی نداشتم خودم کار کردم  بهش کمکم کردم   تا هم خونه خرید هم ماشین 

کلی خانوادم  پشتمون بود 

چندروزه  دیگه اینستامم بازنکردم همه هم والنتاین    کادو گرفتن هم روز زن 

به شوهرم گلایشم کردم 

گف منکه اونروز گفتم بیا  ببرمت خودت نرفتی 

درحالیکه  فقط روز  زن گفتا  اونم خودم    بدم میاد  خودم برم کادو واسه خودم بخرم بهشم گفتم  چندبارم گفتم

گف خب حالا  بذا  بعد عید  جبران میکنم 😐

دیگه هیچی نگفتم فهمیدم ارزشی ندارم 

خیلی غصه مبخورم😭

شماها چیکارمیکنید همسرتون براتون کادو میخره؟

اصلا چجوریه که یه مرد  واسه ادم خرج میکنه؟

من شوهرم اصلا خسیس نیس

هزار بارم   بهش گفتم راجع به کادو فقط میگه  باشه      جبران میکنم😐

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤
تو براش میخری؟  من انقد خریدم تا بلخره خربد😂😂

اره زیادم  میخرم  ولی دیگه قسم خوردم نخره

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نود و نه درصد اونایی که عکس کذاشتن خودشون رفتن خریدن کادو پیچم کردن واسه خودشون!

اگه خسیس نیست سخت نگیر مناسبت ها رو یاداوری کن با هم برین یه چیزی بخرین دیگه مرد جماعت هر کدوم یه ایرادی دارن

شما واسش انجام میدید این چیزاییکه خودتم دوست داری؟ بنظرم همسرتون بلد نیست چیکار کنه.. جایی یاد نگرفته شاید.. شما همین کارارو مثل هدیه خریدن.. سوپرایز کردن و جشن گرفتن واسش انجام بده تا اینجوری هم شرمنده اش کنی و غیرمستقیم بهش یاد بدی چیکار کنه.. 

عزیزم بلد نیست

من یه راهکار میگم بدون عصبانیت اینو انجام بده ببین جواب میده یا ن

یه روز بهش بگو بریم خرید بعد که رفتین جای تک تک مناسبتایی که بوده و نگرفته با روی خوش بگو عه این فلان چیز چقدر قشنگه چقدر دوسش دارم بریم اینو ب عنوان کادو روز زن که نشد بگیریم بگیریم

بعد مغازه ی بعد یچیز دیگ بگو برای ولنتاین

همینجوری بخر

ما کاری نمیکنیم. خودش بلده.‌خانواده یادش دادن‌. اینکه من همیشه میگم موقع ازدواج ب خانواده هم نگا کنید و نگید حانوادش ب من مربوط نیس چون اون بالاحره شبیه حانوادشه، همینه. روی حرفم خدانکرده با شما نیستا. این اصلا مبحث مهمی نیس. من کلی گفتم. بیشتر یاد بقیه اختلافات مهم ناشی از تفاوت فرهنگی افتادم.‌

ولی ب همسر من مادر و خواهرهاش یاد دادن. از اول یادش دادن ک چی برای یه خانم‌مهمه. 

شمام ب پسرت در اینده یاد بده

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

والا یه نفر امسال استوری ولنتاین گذاشته بود کلی هم قربون صدقه شوهرش رفته بود ولی یادش رفته یود اون کادورو پارسال تو اینستا گذاشته بود😐

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
عزیزم بلد نیست من یه راهکار میگم بدون عصبانیت اینو انجام بده ببین جواب میده یا ن یه روز بهش بگو بر ...

اینم راهکار خوبیه. شاید چون نمیدونه چی بخره. برن بیرون و یه چیزی نشون بده و بگه قشنگه ولی نخرن. ساید در مناسبت بعدی همسرش یادش بیوفته و بخره

بعدش حتما باید خیلی اظهار خوشحالی کنه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

عزیزم اگر در کل خوبه به این چیزا گیر نده. همسر منم اهل کادو خریدن نیست، دو سال اول خودم میگفتم مثلا تولدمه یا روز زنه بریم فلان چیز رو بخریم. اما از وقتی نگفتم دیگه نمیخره، امسال هم از قبلش هی گفتم روز زنه و اینا، ولی خنده خنده ردش کرد😁 میگه من که پول میدم هرچی مبخوای میخری دیگه کادو و اینا چه صیغه ایه😐 

شما واسش انجام میدید این چیزاییکه خودتم دوست داری؟ بنظرم همسرتون بلد نیست چیکار کنه.. جایی یاد نگرفت ...

بله هزار بار براش انجام دادم