سلام دوستان من ۲۲ سالمه و۴۰ کیلو وزنمه خیلی قرص چاق کننده و پودر جوانه و عرق یونجه خوردم و ی مدت زیر نظر دکتر تغذیه بودم هیچ فایده ای نداشت ازمایش هم دادم از همه نظر سالمم و مشکلی ندارم فقط بخاطر کمبود وزن شدید دوره ماهانم بهم ریخته و نامنظمه که دکتر قرص پروژسترون و استروژن داده بنظرتون این قرصا وزنمو بالا میبرن؟ کلافه شدم از این لاغری زیاد ی ماه دیگه عروسیمه نمیدونم چیکار کنم😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم بعد از عمری دوهفته ای چند کیلو زیاد کردم شوکه شده بودم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
به نظرم خودتو ببند به سیب زمینی سرخ شده با سس مایونز
میگم شاید باورتون نشه اون تایمی که زیر نظر کارشناس تغذیه بودم هفت مغز پودر کرده بودم میخوردم هرشب شیر خشک ،ورزش و کلا خیلی کار انجام دادم ولی صد گرمم افزایش نداشتم ،الان تنها امیدم به استروژن پروژسترونه😂تا عید منو برسونه به وزن دلخواهم
عزیزم قرص مولتی ویتامین بخور اشتها تو میبره بالا وزنتم زیاد میکنه سیستم ایمنی تم میبره بالا تو این ک ...
عزیز سوالمو خونده باشید گفتم کل راها رو رفتم تازه اومدم سایت ولی همیشه میخوندم تایپیکا رو و به راهکارا عمل میکردم دیگه قرص چاقی هم خوردم هرعرق گیاهی ک برا چاقی بود پودرای جوانه گندم و جو ،عرق یونجه مولتی ویتامین زینک دکتر نوشته بود شیر خشک ،ورز ش مغز گردو بادام و.. کلا هرچیزی ک بگی من خوردم ولی هنوز همونم