2777
2789

سلام عزیزان

دوستای عزیز‌م من دوتا از دخترایی هام راجع به مادر بزرگ مرحومم خواب عجیب میبینن،

این خواب یکی شونه میشه اگه تعبیر بلدین لطفا بگین تعبیرش چیه ؟

این از زبون خودشه؛ننه جان همون مامان بزرگمه:

خواب دیدم رفتم خونه ننه جان بعد میدونستم که ننه جان مرده یهو درو باز کردم دیدم همون جای همیشگیش داشت نماز میخوند من ترسیدم دادو هوار گریه مهدیم (پسرم)بغلم بود میگفتم مگه تو نمردی بد میگفت نه من نمردم میومد طرفم من فرار کردم گفت چرا بچمو نمیدی چرا فرار میکنی بیا پیشم غذا گذاشتم اومدم در خونه ننه ملکت(مادر بزرگ مادری اون یکی داییم که همسایه مادربزرگ مرحومم بود)دنبال  تو باباتم بود گفتم ننه جان تو خونه من همیشه میبینمش بعد خالت گفت ننع جان کجا بوده من گریه کردم گفتم بخدا تو خونه بد مریم تو اومدی باهام توام دیدیش داد زدی و ترسیدی ننه جان میخواست مارو بگیره ببره خونع بد نمیدونم چی شد با ترسو وحشت تو اشپز خونه بودیم میخواست بزورب من شیر بده از سینش

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

@varparide25  

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت کنه براشون خیرات کنید...دستشون کوتاس صدقه هم بدین خیره

عزیزم معنی خاصی نداره یعنی فقط براشون خیرات کنیم؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

اگه ببینی مرده زنده شده و حالش خوبه یعنی آمرزیده شده و اینکه مرده به آدم چیزی بده خیلی خوبه و برکته اما شیر رو نمیدونم یکم عجیبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
با زبون محلی ک بیشترشو نمیفهمم خوندم خلاصه تر میگفتی دختر

عزیزم کجاشو متوجه نشدین من بگم خدمتتون،

تازه کلی ش هم تغییر دادم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اگه ببینی مرده زنده شده و حالش خوبه یعنی آمرزیده شده و اینکه مرده به آدم چیزی بده خیلی خوبه و برکته ...

خیلی ممنونم عزیزم،

خودمونم خیلی تعجب کردیم خیلی خواب اون خونه و مادر بزرگمو میبینه این دخترداییم

اگه ببینی مرده زنده شده و حالش خوبه یعنی آمرزیده شده و اینکه مرده به آدم چیزی بده خیلی خوبه و برکته ...

اگه یه چیزی ازت بخواد چی مثلا بخواد واسش چن تا سوره بخونی

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
اینارو ول کن من معلم ادبیاتی که تورو پاس کرد حلال نمیکنم😂

بخدا من ننوشتم دختر داییم نوشته هزار تا جاش رو هم اصلاح کردم😂😂😂

اگه یه چیزی ازت بخواد چی مثلا بخواد واسش چن تا سوره بخونی

خوب معلومه احتیاج به خیرات داره حالا یه جزء قرآن یا چند تا سوره یا مالی یا یه کار خیر وقتی خواسته ای داره یعنی کارش گیره اون دنیا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزم معنی خاصی نداره یعنی فقط براشون خیرات کنیم؟

اینکه از اموات چیزی بگیریم توی خواب خوبه

اما بدیم خوب نیس

حالا من زیاد نفهمیدم خوابتونو

ولی اموات خیلی گناه دارن

هر وق خواب میبینم یه سوره ای یه چیزی خیرات میکنم

و نخواهیم مرد تا کارما به ما برگردد...🌱
اینکه از اموات چیزی بگیریم توی خواب خوبه اما بدیم خوب نیس حالا من زیاد نفهمیدم خوابتونو ولی اموات ...

چشم ممنونم