2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

141 بازدید | 7 پست

چندروزیه طلاها مامانم گم شده بود

دو روز پیش ک من برا معاینه بخیه های سرکلاژمیرم اصفهان خواهرم با خالم میان تو خونه منو میگردن از شانس ماحواسشون ب دوربین نبودو مافهمیدیم کسی نمیتونه درکم کنه وقتی بزرگترین بی احترامی رو از خانوادت ببینی چه حسی میتونی داشته باشی فقط بابام درجریان نبوده وگرنه این نقشه همه بوده خیلی براخودم متاسف شدم شوهرم ک سکوته ی جورایی بهت زده شده

ماهگلم دختری ازجنس طلا
حق داری واقعا به روشون اوردی که دیدی؟

اره کلی جیغ زدم خالم میگفت مامانت گفت مامانم میگفت من گفتم برین سیسمونی رو ببینین نگفتم برین خونه رو بگردین خواهرم سکوت بود بابام مدام زنگ میزد میگفت خجالت زدم چون پلیس گفته خودیه اینا بمن شک کردن به نظرت چطور خودمو آروم کنم

ماهگلم دختری ازجنس طلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءالله که دزدی نشده و تو همون خونه هست بهشون بگید سوره عبس را بخوانند تا پیدا بشه ما هم یکی از فامیل هامون تو خونه شون طلاهاش گم شده بود بعد ۹ ماه دیدن به پشت پشتی چسبیده بوده . ان شاءالله پیدا میشه شما هم اونا رو ببخش 

ان شاءالله که دزدی نشده و تو همون خونه هست بهشون بگید سوره عبس را بخوانند تا پیدا بشه ما هم یکی از ف ...

میشه ببخشید من شرایط بارداری بدی دارم استراحت مطلقم به نظرت میتونم برم دزدی.یا الان باید منتظر بودم شوهرم لز سرکار بیاد ناهار درست کنه بده به من تو این وضعیت ن تنها تنهام گذاشتن بلکه دلمم شکستن

ماهگلم دختری ازجنس طلا
اره کلی جیغ زدم خالم میگفت مامانت گفت مامانم میگفت من گفتم برین سیسمونی رو ببینین نگفتم برین خونه رو ...

خیلی سخته عزیزم چون خونوادتن.ولی بنظرم باهاشون یه مدت قطع رابطه کن چون پیش شوهرتم خیلی زشت شده این حرکتشون

خیلی سخته عزیزم چون خونوادتن.ولی بنظرم باهاشون یه مدت قطع رابطه کن چون پیش شوهرتم خیلی زشت شده این ح ...

اره اگ به خودم بود گذرمیکردم اما منو جلو شوهرم کوچیک کردن کنف کردن زبونمو ی عمر کوتاه کردن

ماهگلم دختری ازجنس طلا