2777
2789

ی سوال ازتون دارم

تاحالا شده محکومش ن کنین

از مادرتون بدتون بیاد ک شما رو رها کرده

حتی اگه از سختی‌های زندگیش بدونین

اینکه دنبال آرامش و ععشق بوده

و ازش محروم شده

بخاطر همین رفته

یا درکش میکنین

میشه تجربه هاتون ب من بگید

اینم بگم ک همسرم پدرخوبیه

اما همسر دلخواه من نیست

خودتونو جای دختر من بزارین

و اینکه چ سنی لطمه کمتری میبینه بچه

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

نه نکن اینکارو اگه بچت کوچکه مطمئنن بعدها سرزنش میشی چون میبینه پدرش خوبه یجور دیگه حل کن مساله رو

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام دست بزن داش..هم ما بچه ها و هم مامانمو میزد

بد دهن بود

متعصب بود

خانوادش دخالت زیاد میکردن

مامانمم مجبور ب جدایی شد

نتونس تو دادگاه ثابت کنه ک بابام صلاحیت نداره ک ما رو ازش بگیره

اگه شوهرت نرماله زندگیتو خراب نکن..خودت رو سر بچه هات باشی بهتره...

من قبل از بدنیا اومدنم پدرومادرم قصد حپجداشدن داشتن که مادرم باردارشد و با بدنیا اومدن من جداشدن

من پیش مادرم بزرگ شدم

وهمیشه از پدرم متنفربودم چون نداشتن پدر خیلی سخته مخصوصا اگه تک فرزند باشی

مادرمو پارسال ازدست دادم ولی با۲۰ سال سن هنوز حاضرنیستم ریخت پدرمو ببینم

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
نه نکن اینکارو اگه بچت کوچکه مطمئنن بعدها سرزنش میشی چون میبینه پدرش خوبه یجور دیگه حل کن مساله رو

الان نه

شاید وقتی هفت يا هشت ساله شد

شاید بزرگتر

دلم زندگی دلخواهم میخواد

پس خودم چی

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
بابام دست بزن داش..هم ما بچه ها و هم مامانمو میزد بد دهن بود متعصب بود خانوادش دخالت زیاد میکردن ...

پدرخیلی خوبیه 

میگم بزرگتر ک بشه باباش چیزی کم نمیزاره عاشق همن

و من حسرت عشق دارم

کاش دلم از سنگ بود و کم بود محبت نداشتم

الان نه شاید وقتی هفت يا هشت ساله شد شاید بزرگتر دلم زندگی دلخواهم میخواد پس خودم چی

دیگه بچه میشه الویت منم به خاطر بچم فکر طلاق بیرون کردمو میسازم چون جدایی از پدر خیلی سخته و نمیتونم زندگی بچمو بهم بریزم به خاطر خودم

امضات چی میگه؟؟؟؟؟

من جای بچت باشم اسمتم نمیارم اگه بری و تنهام بزاری . بچه تو هر سنی بدون مادر آسیب میبینه مخصوصا دختر ! 

چجوری دلت میاد بخاطر عشق و این چرتو پرتا دخترتو بزاری و بری؟؟؟ 

مگه عشقی بالا تر از عشق مادر به بچش هم هست ؟؟ 

من قبل از بدنیا اومدنم پدرومادرم قصد حپجداشدن داشتن که مادرم باردارشد و با بدنیا اومدن من جداشدن من ...

نسرد گمی خیلی بدیه

اگه پدربدی بود میگفتم دخترمو هم میبرم

اما میدونم واسش از من بهتره

پدرخیلی خوبیه  میگم بزرگتر ک بشه باباش چیزی کم نمیزاره عاشق همن و من حسرت عشق دارم کاش دلم ا ...

بچه مادر نمیخاد؟

نزار بچه ات هم کمبود محبت از طرف مادر داشته باشه

گول عشق بازیهای ظاهری مردم رو نخور

الان نه شاید وقتی هفت يا هشت ساله شد شاید بزرگتر دلم زندگی دلخواهم میخواد پس خودم چی

ازکجا معلوم به چیزی که میخوای برسی اونم بااین وضع مملکتو فرهنگمون باید زودتر قبل بچه دارشدن فکری میکردی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
پس خودت ب امضات پایبند نیستی درسته؟ بدی های شوهرتو بگو ببینم چیاس

من ب کسی حسی ندارم

حتی امضام ب خاطر اینه ک بدونم تا وقتی متاهلم حق ندارم ب کسی ب چشم مرد نگاه کنم جز همسرم

من تو سن کم ازدواج کردم و تو انتخابم نقشی نداشتم