2777
2789

کوتاعید 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال اولین سالیه ک انقد بدهی و خرج داریم ک نتونسیم لباس بگیریم😓

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          

به امید خدا خونه تکونی که داریم 

سفره زیبا بندازیم

موهامو برم کوتاه کنم 

موهامو با رنگ موی گیاهی رنگ کنم 

تگه بشه صورتم وکس بندازم

لباس که دارم تازه گرفتم یه جفت صندل هم بگیرم

خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺

من تازه سه ماهه رفتم خونم ی تمیز کاری جزعی و لباس نو بر سال تحویل و سفرهوهفت سین و میچینم همین .برنامه ای بر سفر نداریم .ماهرعسل بعد کرونا میریم ترکیه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

منم برای هفت سین ایده میخوام...خودم جام پایه دار دارم رو اونا یه تنوعی ایحاد کنم دیگه دلخوشیمون تو این کرونا و نبود رفت و امدها همیناست

هفتم هم قراره بره کوروش مال حال و هوامون عوض بشه..کیف و کفش و روسری اینا بخرم