2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینطورین..

223 بازدید | 36 پست

درسته من دارم رو خودم کار میکنم هیچ کسیو قضاوت نکنم و هرکسی هرطور که دوست داره میتونه زندگی کنه، ولی بعضی چیزا دیگه واقعا میره رو اعصابم! 

تو خونه ی خودتون هر عادتی دارین محترمه، اما یه جا مهمونی میرید دیگه عادتای خودتونو ول کنید توروخدا.. 

یه مهمونی اومدن دو شب خونمون، حالا تو این کرونا که ما خودمون هیچ جا نمیریم و رعایت میکنیم اینا اومدن عب نداره قدمشون رو چشم، میگن ما عادت به هوای سرد داریم، تمام پنجره هارو باز کردن ما خودمون داشتیم یخ میزدیم با سویشرت و دو تا شلوار رو هم تو خونه راه میرفتیم!

میگفتن چای نمیخوریم فقط دمنوش..‌ میومدم دمنوش درست کنم دونه دونه میپرسیدن چی دارم میریزم تو قوری هی اینو نریز بجاش اونو بریز..

شام اول براشون مرغ درست کردم گفتن دستت درد نکنه ولی ما مرغ هورمونی نمیخوریم فقط رسمی! همه مرغا موند.. فقط آب خورشو خوردن ..

ماست و سالاد میاوردم کنار غذا میگفتن اینارو ما با غذا نمیخوریم هضمو سخت میکنه.. 

صبحانه حتما ابلیمو عسل و دمنوش و شیر میخورن.. شیر نداشتیم رفتن خودشون کله صبح خریدن اوردن.. 

کنار نهارشون حتما باید سبزی خوردن باشه‌‌.. سبزی نداشتیم باز رفتن خریدن اوردن..

درسته خودشون اینکارارو میکردن ولی من اعصابم خورد شد.. حالا دو روز اینجایین اینارو نخورین چیزی نمیشه ک.. ما هم عادتای خودمونو داریم ولی یه جا میریم دو روز به مدل میزبان زندگی میکنیم.. سنگم بذارن جلومون میخوریم تعریفم میکنیم.. 

ببخشید زیاد شد دلم پر بود..

خوبه باز سبک شدی گفتی  مدل بعضیاست دیگه 😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری

من بودم هر وقت میگفتم عادت نداریم، میگفتم ما عادت داریم و به کارم ادامه میدادم

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
آره داشتم میترکیدم .. خیلی مدل بدیه اعصابمو خرد کردن..

اره خیلی😶

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
حالا کارشون درست نبوده اما روش زندگیشون خوبه😂

آره خوبه خب ما هم مثلا مرغ رسمی دوست داریم ولی نیست اینجا دیگه چیکار کنیم.. حالا یبار مرغ معمولی بخورن که چیزیشون نمیشه

چه لوس بازیا 

چقدر تربیتشون بد بوده

حالا تو ۲ روز هیچیتون نمیشه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

اره ادم باید خودش درک کنه

منم اصلا مرغ خورشتی نمیخورم ولی وقتی میریم مهمونی یک کوچولو میکشم با سیب زمینی ک میزبان ناراحت نشه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
حق داری من بودم هر وقت میگفتم عادت نداریم، میگفتم ما عادت داریم و به کارم ادامه میدادم

منم همینکارو میکردم ولی مجال نمیدادن که! میخواستم بادمجون سرخ کنم اومد از دستم کشید گفت ما سرخکرده نمیخوریم همونجوری انداخت تو خورش