درسته من دارم رو خودم کار میکنم هیچ کسیو قضاوت نکنم و هرکسی هرطور که دوست داره میتونه زندگی کنه، ولی بعضی چیزا دیگه واقعا میره رو اعصابم!
تو خونه ی خودتون هر عادتی دارین محترمه، اما یه جا مهمونی میرید دیگه عادتای خودتونو ول کنید توروخدا..
یه مهمونی اومدن دو شب خونمون، حالا تو این کرونا که ما خودمون هیچ جا نمیریم و رعایت میکنیم اینا اومدن عب نداره قدمشون رو چشم، میگن ما عادت به هوای سرد داریم، تمام پنجره هارو باز کردن ما خودمون داشتیم یخ میزدیم با سویشرت و دو تا شلوار رو هم تو خونه راه میرفتیم!
میگفتن چای نمیخوریم فقط دمنوش.. میومدم دمنوش درست کنم دونه دونه میپرسیدن چی دارم میریزم تو قوری هی اینو نریز بجاش اونو بریز..
شام اول براشون مرغ درست کردم گفتن دستت درد نکنه ولی ما مرغ هورمونی نمیخوریم فقط رسمی! همه مرغا موند.. فقط آب خورشو خوردن ..
ماست و سالاد میاوردم کنار غذا میگفتن اینارو ما با غذا نمیخوریم هضمو سخت میکنه..
صبحانه حتما ابلیمو عسل و دمنوش و شیر میخورن.. شیر نداشتیم رفتن خودشون کله صبح خریدن اوردن..
کنار نهارشون حتما باید سبزی خوردن باشه.. سبزی نداشتیم باز رفتن خریدن اوردن..
درسته خودشون اینکارارو میکردن ولی من اعصابم خورد شد.. حالا دو روز اینجایین اینارو نخورین چیزی نمیشه ک.. ما هم عادتای خودمونو داریم ولی یه جا میریم دو روز به مدل میزبان زندگی میکنیم.. سنگم بذارن جلومون میخوریم تعریفم میکنیم..
ببخشید زیاد شد دلم پر بود..